discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
Leba
- veteran

-
aquaelement scrie:Leba scrie:Fishi, l-ai scos pe apa? Astept un review cu mare interes, anu asta vreau si io un SI.
Ce Leba ,vrei sa te inoiesti ?

Pentru pescuitul la obleti nu iti trebuie un SI ,dar daca tu ti musai

Ntzzz, la babusca, domnu, la babusca.

Pe Prut n-ai voie cu sonaru ca zic astia ca faci poze si te dau afara. In plus, nu sunt jalai asa grosi ca la tine.
Am tot urmarit cateva trailere despre side imaging si ar mai fi niste necunoscute, d-aia intreb. Spre exemplu, nu am inteles daca un obiect aflat sub barca apare pe Si ca fiind doua obiecte distincte, cum e pana la urma?
-
aquaelement
- junior

-
Deci din ce stiu eu SI scaneaza suprafata de sub barca la fel ca un sonar clasic ,numai ca reprezentarea ti-o face in Down Imaging reala.
Dar nu iti mai bate capu' acum vine primavara ,apa se incalzeste, incepe carasu la mamaliga pe balta

-
Leba
- veteran

-
aquaelement scrie:Deci din ce stiu eu SI scaneaza suprafata de sub barca la fel ca un sonar clasic ,numai ca reprezentarea ti-o face in Down Imaging reala.
Dar nu iti mai bate capu' acum vine primavara ,apa se incalzeste, incepe carasu la mamaliga pe balta

Nu pricep. Adica sub barca scaneaza SI? nu downu?
La carasi nu dau decat cu jeleuri maronii, da tu zii unde ai pont si merem.

-
BamseBST
- veteran

Leba scrie:Fishi, l-ai scos pe apa? Astept un review cu mare interes, anu asta vreau si io un SI.
Nu l-a scos inca.
-
fishi
- veteran

@Leba
Nu l-am scos inca,trebuie sa se dezghete si am sa-l scot.Fac si un rewiew dupa ce invat un pic sa-l folosesc.
I-am luat suport,baterie,tut ce am nevoie.
-
aquaelement
- junior

-
Leba scrie:aquaelement scrie:Deci din ce stiu eu SI scaneaza suprafata de sub barca la fel ca un sonar clasic ,numai ca reprezentarea ti-o face in Down Imaging reala.

Nu pricep. Adica sub barca scaneaza SI? nu downu?
La carasi nu dau decat cu jeleuri maronii, da tu zii unde ai pont si merem.

Ba da ,iti separa imaginea de sub barca in doua .
-
johnnybravo
- Moderator

-
fishi scrie:@Leba
Nu l-am scos inca,trebuie sa se dezghete si am sa-l scot.Fac si un rewiew dupa ce invat un pic sa-l folosesc.
ce baterie ai luat ? de unde si la ce pret?
merci
-
danr
- Site Admin

sub barca scaneaza si SI si normal
in mod normal poti vedea pe ecran fie fereastra 2d color, fie fereastra SI, fie ambele ( split )
pe SI un obiect aflat exact sub barca va fi reprezentat atat in partea SI din dreapta cat si in partea SI din stanga, plecand de la linia din mijloc....
-
fishi
- veteran

johnnybravo scrie:fishi scrie:@Leba
ce baterie ai luat ? de unde si la ce pret?
merci
Scuze de intarziere,am luat o baterie Leoch de 18 ah cu nu stiu ce tehnologie .Am dat vreo 300 ron pe ea.
-
fishi
- veteran

Am scos si sonarul o data,m-a ajutat cineva sa descarc si down-image(mii de multumiri Sorin) dar inca ma uit la el ca la emisiunea in limba maghiara
Mai incerc