Sonare Side Imaging
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
cu 1,5 A esti suficient de protejat ....
personal folosesc de 3 ani un 797 cu gps intern , side imagind , down pus de mine si nu i-am pus niciodata siguranta , avand in vedere ca atunci cand e alimentat sta prins bine pe barca si nu am vrut sa ma complic
e buna si recomandata protectia prin siguranta fara doar si poate
baterie folosesc una de 9 amperi sima tine si 2 zile la pescuit
side si mai nou down dupa ce intri in ele cu cateva zilede pescuit bune isi fac treaba
totul e sa te sincronizezi cu adancimeapentru o rezolutie acceptabila
personal folosesc de 3 ani un 797 cu gps intern , side imagind , down pus de mine si nu i-am pus niciodata siguranta , avand in vedere ca atunci cand e alimentat sta prins bine pe barca si nu am vrut sa ma complic
e buna si recomandata protectia prin siguranta fara doar si poate
baterie folosesc una de 9 amperi sima tine si 2 zile la pescuit
side si mai nou down dupa ce intri in ele cu cateva zilede pescuit bune isi fac treaba
totul e sa te sincronizezi cu adancimeapentru o rezolutie acceptabila
pentru suport poti apela la baietii de la jaxon au ceva care merita ,
pentru down image iti recomand sa apelezi la cineva care stie ce are de facut ....s-au vazut cazuri in care au iesit probleme cu softul
eu am pus down image pe vreo 5-6 sonare fara probleme
in principiu
iti inregistrezi produsul pe site humminbird sa poti downloada down-ul pentru modelul tau
il pui pe card si urmezi instructiunile de la ei
in rest sonarul isi face singur updat-ul de pe card
atentie mare ca pe perioada de timp cand se face upgrad-ul sa nu lasi sonarul fara curent accidental
poti avea pb
in rest spor
pentru down image iti recomand sa apelezi la cineva care stie ce are de facut ....s-au vazut cazuri in care au iesit probleme cu softul
eu am pus down image pe vreo 5-6 sonare fara probleme
in principiu
iti inregistrezi produsul pe site humminbird sa poti downloada down-ul pentru modelul tau
il pui pe card si urmezi instructiunile de la ei
in rest sonarul isi face singur updat-ul de pe card
atentie mare ca pe perioada de timp cand se face upgrad-ul sa nu lasi sonarul fara curent accidental
poti avea pb
in rest spor
Multumesc,ideea este ca nu gasesc
,,pentru down image iti recomand sa apelezi la cineva care stie ce are de facut ....s-au vazut cazuri in care au iesit probleme cu softul ....
iar de suport ,am vazut ceva poze cu cel de la jaxon dar e posibil sa nu vad eu pe ce se aseaza sonarul, din poza nu se vede(cu sonda am inteles)
,,pentru down image iti recomand sa apelezi la cineva care stie ce are de facut ....s-au vazut cazuri in care au iesit probleme cu softul ....
iar de suport ,am vazut ceva poze cu cel de la jaxon dar e posibil sa nu vad eu pe ce se aseaza sonarul, din poza nu se vede(cu sonda am inteles)
-
- veteran
Apeleaza la Oby 1 de la EAST si poate te ajuta sa-ti confectionezeze un prieten de-al lui din Iasi un suport din INOX asa cum mi-a facut si mie ....fishi scrie:Multumesc,ideea este ca nu gasesc
Ma costat parca 100 lei dar e facut pe "masurile' sonarului si in plus nu ai grija sa-l vopsesti ca sa nu rugineasca.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!