sfaturi in vederea achizitionarii unui motor termic

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
danone
veteran
veteran

sfaturi in vederea achizitionarii unui motor termic

Mesaj de danone » 05 Noi 2012, 20:48

Inainte de a deschide acest nou topic imi cer scuze anticipat daca mai exista un astfel de subiec deschis . Fac aceasta noua deschidere cu riscul de a supara pe unii ,dar pentru mine sunt importantante informatiile , dat fiind costul investitiei de aprox. 3000 lei.
Investitia pe care vreau sa o fac este achizitionarea unui motor termic SUZUKI 2.5 S nou. Din informatiile date de catre potentialul furnizorul din Bucuresti (v-ati dat seama despre cine zic) nu prea stiu multe precum:
1. Unde fac service-ul dupa achizitionare.
2. Dupa cate ore de functionare se fac schimburile de ulei(motor si transmisie) si unde se fac aceste operatiuni fara pierderea garantiei
3. Ce alte piese si consumabile (filtre, bujii, uleiuri, etc) ar trebui sa mi le cumpar odata cu motorul in vederea inlocuirii imediate dupa perioada de rodaj/prima exploatare.
Si ar mai fi si alte recomandari si sugestii pe care le astept din partea voastra, mai ales a celor care au acest motor.
Fire intinse .(la bete nu la starterul motorului :D ).

adiwolf
veteran
veteran

Re: sfaturi in vederea achizitionarii unui motor termic

Mesaj de adiwolf » 05 Noi 2012, 22:49

pe tema acestui motor s-a discutat si para discutat
cu o simpla cautare pe forum vei gasi absolut toate informatiile pe care le doresti si chiar si in plus (numai eu stiu cate am scris si postat despre acest motor)
cel mai bine ar fi sa vorbesti cu Vali Stratonov care este langa tine in Cluj si care chiar are un asemenea motor de vanzare.
intretinerea este extrem de simpla si nu merita facuta la reprezentate chiar si cu riscul pierderii garantiei
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 06 Noi 2012, 08:04

La ce bani vinde Vali motorul si cu ce accesorii e pacat sa nu-l iei p-ala la aproape jumtate din pretul de nou din reprezentanta. A nu se interpreta, nu fac lobby pt Vali, dar e pacat sa nu iei un motor de la o persoana serioasa care este unic proprietar si are si acte la el la un pret excelent. Suzuki de 2,5 cai 4 timpi este un motor ft bun si mai ales usor, facil de transportat si sufiecient cat sa-ti faci treaba cu el pe orice apa.

Spor la achizitie, orice ai decide :wink:

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 06 Noi 2012, 12:40

andrei-ovidiu scrie:La ce bani vinde Vali motorul si cu ce accesorii e pacat sa nu-l iei p-ala la aproape jumtate din pretul de nou din reprezentanta.:wink:
Unde e oferta lui Vali?

costas65
junior
junior

Mesaj de costas65 » 06 Noi 2012, 21:06

si eu zic la fel. Du-te sa vezi mai intai motorul lui Vali.
Un motor din 2009, daca a fost bine intretinut, este aproape ca si nou. Si daca cel care il vinde este un om serios sunt convins ca nu o sa ai nici o problema.

Eu am cumparat acum 3 ani o barca cu motor din 2004, care avea doar 120 ore de functionare. Nu am avut absolut nici o problema cu motorul. Merge excelent.

Scrie răspuns