Sfat alegere mulineta

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Bogdan D.
utilizator constant
utilizator constant

Sfat alegere mulineta

Mesaj de Bogdan D. » 01 Ian 2012, 13:54

Ma intereseaza o mulineta de 3000, pt. pescuit cu jiguri grele si dupa mai multe cautari m-am oprit la T.D. Fuego 3000A si Infinity Q 3000 Zaion (daca exista si alta varianta mai buna, nu ezitati)! Ce imi recomandati intre cele doua? Parerile celor care detin asa ceva (si nu numai) sunt binevenite. Multumesc!

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 01 Ian 2012, 18:33

O varianta buna (poate nu cea mai buna :lol: ) ar fi Certate 2500R Vintage Custom ....dar intre cele 2 propuse de tine asi alege Infinity Q Zaion , desi la Fuego ai avea si tambur de rezerva ....

Oricum orice ai alege dintre ele ai face alegerea corecta :wink: si stii de ce ?....pt. ca ai sa beneficiezi de experienta celor mai buni din acest domeniu ....

DAIWA Rules.... :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Bogdan D.
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Bogdan D. » 01 Ian 2012, 19:26

vali stratonov scrie:O varianta buna (poate nu cea mai buna :lol: ) ar fi Certate 2500R Vintage Custom ....dar intre cele 2 propuse de tine asi alege Infinity Q Zaion , desi la Fuego ai avea si tambur de rezerva ....

Oricum orice ai alege dintre ele ai face alegerea corecta :wink: si stii de ce ?....pt. ca ai sa beneficiezi de experienta celor mai buni din acest domeniu ....

DAIWA Rules.... :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Mersi mult pt raspuns Vali!
De CERTATE 2500R Custom ce parere ai? Cea albastru metalic. Ar mai fi si asta o varianta! Crezi ca este peste Infinity Q Zaion? Vreau sa fie si foarte rezistenta, caracteristica tipic Daiwelor.
Si eu sunt fan Daiwa si chiar ca...Daiwa rulessss! :lol:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 01 Ian 2012, 19:57

In principiu tot ce este Custom este cu ceva peste mulinetele de serie ....

Dar deja de la un anumit nivel de pret diferentele nu sunt majore :wink: pot diferi la anumite materiale din care sunt produse unele dintre piesele din angrenaj, un rulment mai "fistchiu|" pus intr-un loc anume ..etc.

Cred ca ordinea ar fi asta :
Certate Custom , Infinity Q Zaion si Fuego ... :wink:

Umila mea parere. :roll:

Spor la cumparaturi. :wink:

Bogdan D.
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Bogdan D. » 02 Ian 2012, 03:11

Mersi mult, Vali!
Alte pareri? Nu are nimeni mulinetele de mai sus?

Iujin
veteran
veteran

Mesaj de Iujin » 02 Ian 2012, 07:34

1. Infiniti Q de departe o mulineta solida buna la pescuitul cu jiguri grele, am modelul de 3000
2. Certate de 3000 modelul din 2004
3. Daiwa Bradia de 3000 este aproape Certate verifica si una din astea daca merita, nu am asa ceva dar am inteles ca e o mulineta solida

Legat de Certate Vintage Custom 2500 R este mai mica decat un 2500 clasic, merge la pescuitul la jig f bine dar nu la jiguri mari.
Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea!!!

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 02 Ian 2012, 10:40

Iujin scrie:1. Infiniti Q de departe o mulineta solida buna la pescuitul cu jiguri grele, am modelul de 3000
2. Certate de 3000 modelul din 2004
3. Daiwa Bradia de 3000 este aproape Certate verifica si una din astea daca merita, nu am asa ceva dar am inteles ca e o mulineta solida

Legat de Certate Vintage Custom 2500 R este mai mica decat un 2500 clasic, merge la pescuitul la jig f bine dar nu la jiguri mari.
Domnule coleg aici trebuie sa te contrazic putin :wink:
Certate Vintage 2500R Custom este o mulineta cu corp si angrenaje de mulineta de 3000 dar cu tambur de 2500 :roll: :wink:
Pot sa-ti certific acest lucru deoarece am sansa sa o am in dotare ....
si tocmai pt. acest fapt am ales sa o cumpar.

Eu zic ca poti trage o"locomotiva " cu ea nu numai jiguri grele :lol:
Tot o parere personala . :wink:

Scrie răspuns