Va salut,
Ma intereseaza o opinie din partea celor care au pus mana pe cele doua lansete din titlu si pot face o comparatie a lor.
din punct de vedere estetic, sunt foarte asemanatoare, la fel si constructia, numarul de inele.
singurul aspect semnificativ diferit este tipul de blank.
Se justifica diferenta de pret intre cele doua?
Ca idee, caut o lanseta cu care sa arunc microjiguri (0.5g+) pe rau la clean dar care sa poata, la nevoie, sa arunce o reactiva mica si cel putin RTB-ul a fost foarte laudat in plaja asta de preturi.
multumesc,
fire intinse sau prohibitie usoara!
RTB Piacere vs Rapture Edge Master 0,5-6g
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- junior
-
- utilizator nou
Re: RTB Piacere vs Rapture Edge Master 0,5-6g
Sunt și eu interesat dar observ ca aici se discuta mai mult de avioane cu preturi sărite de 3 400€ fraților lansete normale nu mai folosește nimeni? Just asking pfff!!!!
RTB-Piacere,o lanseta lucrata corect,componente de calitate,talonul scurt(din punctul meu de vedere)
se descurca foarte bine cu reactive(voblere(mici si medii)insa nu atat de bine cu medium si deep diver,oscilante si reactive mici).nu o vad la jig(decat pentru cei care prefera lansetele cu modul mai elastic).fiind o lanseta cu varf tubular(printre putinele in gama UL-L) merita banii ceruti.un alt minus(decat cel cu talonul(prezentat anterior)este(repet:din punctul meu de vedere)puterea de aruncare(supraestimata).
se descurca foarte bine cu reactive(voblere(mici si medii)insa nu atat de bine cu medium si deep diver,oscilante si reactive mici).nu o vad la jig(decat pentru cei care prefera lansetele cu modul mai elastic).fiind o lanseta cu varf tubular(printre putinele in gama UL-L) merita banii ceruti.un alt minus(decat cel cu talonul(prezentat anterior)este(repet:din punctul meu de vedere)puterea de aruncare(supraestimata).
ba da,dar sunt mai multe aspecte...aici nu mai e demult un forum în adevăratul sens al cuvântului,e mai mult un ....Pe langa asta exista și un oarecare snobism in tagma pescarilor iar cei care folosesc lansete ceva mai ieftine prefera să nu spună că nu cumva sa fie luați în balon.Sunt destule echipamente din clasa medie care-și fac treaba foarte bine.Tu ai spus că lansetele de 3-400 E sunt avioane,pentru alții de abia încolo incep cele "adevărate".Pe multi chestia asta ii face sa se simtă importanti iar apoi ajung sa le vanda ...Dar la fel de adevărat că sunt unii care chiar știu ce înseamnă o lanseta adevărată și nu merg la pescuit doar pentru turism pe apa.Ca părere personală sunt convins 100% că vei găsi lansete de serie excelente la 100-200E.pentru ce ai tu nevoie,dar apar și SH foarte bune la preturi decente,doar sa fi pe faza.Iulian-Florentin scrie: ↑26 Dec 2024, 14:06Sunt și eu interesat dar observ ca aici se discuta mai mult de avioane cu preturi sărite de 3 400€ fraților lansete normale nu mai folosește nimeni? Just asking pfff!!!!
Eu nu aș lua nici una din cele enumerate de tine. Sunt modele făcute de frații noștri japonezi concepute pentru microjiguri și reactive mici la nevoie. Îți zic două modele:
Majorcraft aji do 1G
Jackson ocean gate aji modelul XL
Mai e și favorite blue bird la noi pe piață.
Toate la preț decent.
Majorcraft aji do 1G
Jackson ocean gate aji modelul XL
Mai e și favorite blue bird la noi pe piață.
Toate la preț decent.
there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!
Am avut piacere, nu am pescuit cu ea deloc pt ca nu am zone pt astfel de lansete la indemana.
Lanseta este foarte bine facuta, pret decent si componente bune. Nu prea imi place manerul scurt, si asta e motivul pt care am vandut batul. Este un extrafast cel pana in 12 gr care l-am avut.
Descrierea data de cei de la rtb este exacta!
Am cumparat o daiwa siver creek pana in 14 gr pt ca vroiam ceva cu blektor, sub 2.10 metrii.
Probabil o sa o dau si pe asta...
Lansetele scumpe au plusuri evidente, dar poti trai fara ele mult si bine.
Prefer de o vreme inele de la alconite@C.o. in sus, pt ca unele low cost strica firele fine.
Pescuiesc cu okuma pch la fel de bine si placut ca si cu nfc custom.
Lanseta este foarte bine facuta, pret decent si componente bune. Nu prea imi place manerul scurt, si asta e motivul pt care am vandut batul. Este un extrafast cel pana in 12 gr care l-am avut.
Descrierea data de cei de la rtb este exacta!
Am cumparat o daiwa siver creek pana in 14 gr pt ca vroiam ceva cu blektor, sub 2.10 metrii.
Probabil o sa o dau si pe asta...
Lansetele scumpe au plusuri evidente, dar poti trai fara ele mult si bine.
Prefer de o vreme inele de la alconite@C.o. in sus, pt ca unele low cost strica firele fine.
Pescuiesc cu okuma pch la fel de bine si placut ca si cu nfc custom.
Am Piacere pana in 18 g si o folosesc la pastrav pe lacurile mari.Am prelungit manerul ,fiind scurt pt mana mea.Un bat decent,lucrat ingrijit care cred eu ca merita
banii.Inelele nu pun probleme pe firele textile f subtiri ,nu duce 18g .Personal am luat.o in urma unui voucher primit cadou, dar nu regret investitia.
Celalalt bat nu il stiu , dar Rapture face bete decente la banii respectivi.
banii.Inelele nu pun probleme pe firele textile f subtiri ,nu duce 18g .Personal am luat.o in urma unui voucher primit cadou, dar nu regret investitia.
Celalalt bat nu il stiu , dar Rapture face bete decente la banii respectivi.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.