RNR-uri.

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Florin M
senior
senior

Mesaj de Florin M » 24 Aug 2010, 13:05

Si RNR din state tot Estonia sunt.
In China au facut o serie mica de RNR doar pt o culoare, dar cel putin erau la juma de pret.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 24 Aug 2010, 13:13

eu am unele mai vechi, made in ireland.nu pot sa spun ca-s deosebite.

AdrianHD
veteran
veteran

Mesaj de AdrianHD » 24 Aug 2010, 23:56

Am si eu unul made in Ireland dar asta nu a vazut apa...Inca :wink:
Until next time....Tight Lines!

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 25 Aug 2010, 06:23

Florin M scrie:Si RNR din state tot Estonia sunt.
In China au facut o serie mica de RNR doar pt o culoare, dar cel putin erau la juma de pret.
S-ar putea ca uni sa stie mult mai bine ca alti :D .
Eu personal nu am observat diferente. Sa fim seriosi totusi. Nu cred ca rapala foloseste 2 tipuri de culori diferite.

Da se strica vopseau la nivelul botului voblerului dupa primele pescuieli. Dar fratilor la fel se intampla si la un salmo zipper sau Dual-Vibre. Prin faptul ca nu are barbeta botul se freaca de toate pietrele asa ca.........
the angler is catching xxx, not by the lure

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Aug 2010, 06:27

Atit basspro cit si cabelas au serii de voblere fabricate in China si nu se sfiiesc sa scrie asta pe ambalaj.Cind o sa va treaca prin mina astfel de voblere,o sa constatati ca spre deosebire de multe modele de rapala,le tine mult mai bine stratul exterior,ochii 3d si culmea ,merg foarte bine.Zilele trecute pescuiam exact sub podul de cale ferata din Arad,cu un ratlin basspro.O copie dupa modelul hard core de la Yozuri.Si la un lanseu am scapat voblerul mai cu bolta,si baaang s-a lovit de traversele de metal a podului dupa care a cazut in apa.Surpriza ,avea pe el urme de vopsea rosie de la impactul cu podul ,dar nici o stricaciune ,majora,ochii erau la locul lor bine mersi..Made in China este o prejudecata,alimentata e adevarat ,de multe kitchu-ri nereusite....
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 25 Aug 2010, 06:56

Asta cu china e adevarat...
China face lucruri FOARTE BUNE, BUNE, SI FOARTE PROASTE.
Din pacate, la noi ajung lucrurile foarte proaste, de aici si prejudecata... :wink:
Chiar am luat de pe cabelas o gramada de lucruri foarte bune, pe ele scria " made in china" nu m-a deranjat deloc :wink:
Ex: ochelari polarizati Strike pro, voblere Excalibur xr 50, xr75, broscute topwater SPRO Dean Rojas Bronzeye Frog si altele. Toate " made in china" :wink:
Dar o sa mai dureze un timp la noi pana dispare prejudecata asta...
Numa' bine.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 25 Aug 2010, 08:50

soriniusc scrie:Asta cu china e adevarat...
China face lucruri FOARTE BUNE, BUNE, SI FOARTE PROASTE.
O traducere a calitatii Chineze .....

FOARTE BUNE - cele originale , comenzi cerute de firme straine ,atent verificate conform STAS si CTC, la preturi destul de piperate ....
BUNE - copii ale produselor originale, unele serii facute chiar in matritele produselor originale la o treime de preti

FOARTE PROASTE- copii ale copiilor ,... au o calitate indoielnica la un preti de o zecime...

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 25 Aug 2010, 09:52

sir.JONES scrie:
Florin M scrie:Si RNR din state tot Estonia sunt.
S-ar putea ca uni sa stie mult mai bine ca alti :D .
Eu personal nu am observat diferente. Sa fim seriosi totusi. Nu cred ca rapala foloseste 2 tipuri de culori diferite.

Da se strica vopseau la nivelul botului voblerului dupa primele pescuieli. Dar fratilor la fel se intampla si la un salmo zipper sau Dual-Vibre. Prin faptul ca nu are barbeta botul se freaca de toate pietrele asa ca.........
Pai pe mine nici nu ma deranjeaza ca vopseaua in bot e zdrelita. Important e cum se misca si cum "canta". Sa nu mai spun ca alea zdrelite au fost folosite mai mult. De ce oare? :D

vasilepop_65
senior
senior

Mesaj de vasilepop_65 » 25 Aug 2010, 16:36

Am cumparat de curand mai multe RNR-uri ( facute in Estonia) si cum nu mai pescuisem cu asa ceva am fost curios sa le vad evolutia, interesanta miscare, parca cauta sa se ascunda sub fiecare bolovan.
Citind acest topic am verificat cu atentie voblerele, nu am observat vopsea sarita.

In ceea ce priveste marfa chinezeasca am retineri, m-a surpins placut insa un model de vobler de la Cabela´s , un minnow floating real image HDS, s-a dovedit a fi prinzator. Oameni sunt cinstiti, pe spatele cutiei scrie Made in China si destul de interesant "xxx free for 60 days 100% guaranteed, partea ce mai amuzanta vine acum "guaranteed to swim straight and catch xxx or your money back" :D

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 25 Aug 2010, 16:42

vasilepop_65 scrie:partea ce mai amuzanta vine acum "guaranteed to swim straight and catch xxx or your money back" :D

Daca chiar ai vrea ai putea sa il dai inapoi ? si sa-ti dea banii inapoi ?.. asa am inteles eu din fraza...

Scrie răspuns