Va rog sa ma scuzati daca exista deja un topic.
Caut pe cineva care se ocupa cu constructie / reparatie de voblere.
Am un vobler de vreo 13 ani. 'de suflet" si am reusit sa -i rup barbeta recent.
Stiti pe cineva care ar putea sa ma ajute , sa-mi faca una si sa o inlocuiasca?
Daca e si din bucuresti, mai bine..
Multumesc mult,
Dan
dan78costea@yahoo.com
Reparatie voblere
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Reparatie voblere
dancostea scrie:...Am un vobler de vreo 13 ani....

cum draqu ai reusit sa il pastrezi atat vreme? presupun ca l-ai pescuit si nu l-ai tinut in cutie cum fac unii de pe aici
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Culmea este ca a stat vreo 5 ani nefolosit:)
Pana am ajuns odata in Delta, iar cei de la pensiunea unde stateam, plecau in fiecare seara dupa lasarea intunericului si veneau cu salai frumosi in traista. Cu chiu cu vai am aflat ca dadeau la J11 si SSR 9 cm, ambele culoare SFC.
Cum n-aveam, i-am rugat sa se uite la mine in trusa si sa-mi zica cam ce ar merge, in opinia lor. Mi l-au indicat pe asta si de atunci a tot fost pescuit.
E vorba de un Smitwick Floatin Rogue, modelul care intra pana la 2 ''. Excelent pentru stiuca in ape invadata cu vegetatie, salau noaptea cand ataca in mai, avat si chiar biban,
Cu ancore usoare intra pana la 30 cm.
Sambata trecuta am pirdut barbate de tot dupa ce o lipisem cu super glue ultima oara:)
Recomand.
Pana am ajuns odata in Delta, iar cei de la pensiunea unde stateam, plecau in fiecare seara dupa lasarea intunericului si veneau cu salai frumosi in traista. Cu chiu cu vai am aflat ca dadeau la J11 si SSR 9 cm, ambele culoare SFC.
Cum n-aveam, i-am rugat sa se uite la mine in trusa si sa-mi zica cam ce ar merge, in opinia lor. Mi l-au indicat pe asta si de atunci a tot fost pescuit.
E vorba de un Smitwick Floatin Rogue, modelul care intra pana la 2 ''. Excelent pentru stiuca in ape invadata cu vegetatie, salau noaptea cand ataca in mai, avat si chiar biban,
Cu ancore usoare intra pana la 30 cm.
Sambata trecuta am pirdut barbate de tot dupa ce o lipisem cu super glue ultima oara:)
Recomand.
Am gasit ajutor.
Multumesc de gazduire
Multumesc de gazduire