Daca nu folosesti, e bun orice mulineta unele mai slabe arata chiar mai bine...lee lee scrie:am pe un bat de crap un okuma longbow baitrunner 60,dar inca nu l-am folosit.eu tin sa cred ca e bun.burtea scrie:Pun aici pariu la orice ora cu cine vrea ca la tavaleala si scandal okuma longbow cu baitfeederu ei cu tot se tine mai bine decat shimano alivio.![]()
recomandare pt mulineta somn
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
whatever,vad ca s-au oprit comment-urile,nici eu nu am mai scris
totusi eu intre timp mi-am achizitionat doua mulinete:un Shimano Alivio 6000 FA cu 156 ron si un Okuma Longbow LB 60 cu 117 ron.amandoua noi,bineinteles.eu cred ca erau la pret bun si de aceea am decis sa le iau.am sa le incerc si o sa-mi dau cu parerea care ce stie si cum se comporta.si daca am sa constat ca una din ele e mai slaba calitativ o sa iau alta,dak o sa am bani.
oricum va multumesc din suflet pt ajutor si sfaturi.fire intinse la maxim
se poate inchide topicul,va multumesc de gazduire.

totusi eu intre timp mi-am achizitionat doua mulinete:un Shimano Alivio 6000 FA cu 156 ron si un Okuma Longbow LB 60 cu 117 ron.amandoua noi,bineinteles.eu cred ca erau la pret bun si de aceea am decis sa le iau.am sa le incerc si o sa-mi dau cu parerea care ce stie si cum se comporta.si daca am sa constat ca una din ele e mai slaba calitativ o sa iau alta,dak o sa am bani.
oricum va multumesc din suflet pt ajutor si sfaturi.fire intinse la maxim
se poate inchide topicul,va multumesc de gazduire.
Catch & relax
						- bogdan_mihu
 - senior

- bogdan_mihu
 - senior

- bogdan_mihu
 - senior

- bogdan_mihu
 - senior