mai cumpar cate una alta asa pana la 100 ron maxim fara sa afle.bineinteles,scule de pescuit nu altceva.
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
burtea scrie:tre sa actionezi pe furis sa pacalesti dusmanu, de asta discutiile astea nu-si au rostul la mine in ograda...![]()
![]()
![]()
asa ma gandeam si eu.macar sa prind cativa sa mi-o strice si atunci pot sa zic ca imi trebuie ceva mai serios.si oricum initial ma gandeam la un okuma longbow care e serios oricum,poate nu pt somn (dupa cum m-au lamurit unii deja pe forum)dar nu e ruseasca de 30 de ronDan Alexe scrie:Penn Slamer si Fin Nor Ahab. Angrenaj otzel+bronz. Ca dezavantaj greutatea apreciabila. Trebuie si o lanseta pe masura ca sa se echilibreze.
Acum, daca nu sunt bani e buna si o mulineta mai ieftina. Macar sa prinda atitia somni mari incit sa-i strice mulineta. Norocul mare e ca nu mai avem multi pesti in apele noastre care sa strice echipamentul
asa sunt si eu.imi pun la bataie suma propusa,ma uit in stanga si dreapta pe la magazine la ofertele de pret,daca mai trebuie plusat putin atunci mai plusez de dragul calitatii.dar pretul cateodata nu mai scade,ci dimpotriva urca.am patit asta la o mulineta anume.nu s-a scumpit cu mult,dar s-a scumpit putin.e drept ca dupa ce au ridicat astia tva-ul de la 19 la 24%.si poate de aia.si daca mi se pune pata pe ceva,mai ales daca e ceva de calitate si pretul e ok pt mine,e greu sa-mi iau gandul de la acel lucru.si tot il iau.kingofbeasts scrie:si pentru mine 600-700 e o suma importanta. dar imi calculez investitiile cu mult timp inainte si cand ajung sa ma decid nu mai trebuie sa adaug prea mult la bugetul initial alocat si adunat. in plus daca ai suficienta rabdare pretul de lista mai scade uneori in cate o oferta cand mai intra produsul la reduceri. am avut bete si mulinete pe care le-am urmarit jumate de an pana le-am prins la un pret pe care sa mi-l permit (timp in care le-am invatat caracteristicile de le stiam si noaptea daca ma trzeai din somn) . La mine e mai greu pana ma hotarasc ca dupa ce am stabilit ce vreau altceva nici nu imi mai trebuie chiar daca e la oferta si pandesc produsul pe care-l vreau pana-l obtin
![]()
.
.
Si daca ai norocul ca la prima partida vine un trenulet si ramai doar cu carcasa mulinetei, inauntru o sa fie doar o tocatura de piese, ce faci ?lee lee scrie: asa ma gandeam si eu.macar sa prind cativa sa mi-o strice si atunci pot sa zic ca imi trebuie ceva mai serios.si oricum initial ma gandeam la un okuma longbow care e serios oricum,poate nu pt somn (dupa cum m-au lamurit unii deja pe forum)dar nu e ruseasca de 30 de ron
pai,mai fac de astea:pai asta o am de mult,nu stiai?kzoli scrie:burtea scrie:tre sa actionezi pe furis sa pacalesti dusmanu, de asta discutiile astea nu-si au rostul la mine in ograda...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, si cand o vede consoarta, zici ca o ai de mult ....
![]()
![]()
, hai ca la o lanseta, la o mulineta mai merge dar la barca ? incerca sa o convingi, pana la urma tot o sa reusesti
, daca nu risti sa dormi pe pres in fata usi sau in barca in garaj
... mai cunosc pe cineva care a dormit o noapte in barca
... si acum cand ma intilnesc cu el, nu ezit sa intreb de "somn"
Is de acord , ii cam cel mai bun lucru la peste mare , si stai sa vezi cum pleaca aia marini , anu asta m-am fript de doua ori de la frecarea tamburuluikzoli scrie:Eu recomand la orice mulineta folosita mai ales la somn, o frana slabita, si daca e cazul, ajutati "franati cu mana" blocand tamburul cu mina ... nu cred ca are rost o frana blocata .