Recomandare lanseta de barca Dunare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- crystianoo
- veteran
Re: Recomandare lanseta de barca Dunare
Daca te intereseaza am eu un Phenix ultrambx de 2,10m modelul UMBX-700XH montat de Laurentiu Andronic cu fuji alconite 9 buc,plecare 30mm,mandrina fuji normala,foarte usoara si foarte sensibila,split eva pescuit de doua ori(a mai fost la vanzare insa m-am razgandit)acum sta linistita de asta primavara si nu o vad sa mai iasa prea curand la apa deoarece nu prea mai am timp sa ies,ar fi mai bine sa se bucure alcineva de ea,cer pe ea 750 lei cu toate ca a costat in jur de 1100 lei,precizez ca este impecabila,ca noua,daca intereseaza pe cineva trimit poze cu ea pe mail,mai multe informatii la 0735193000 Cristi.
Nu lasa pe maine ce poti sa faci poimaine cand defapt totul se rezolva raspoimaine...
http://www.stcroixrods.com/product/premier-spinning
Stiti ceva de modelele astea doua:
PS70XHF 7' XH Fast 1 12 - 25 3/4 - 2; 5.9 6 $ 150
PS70HF 7' H Fast 1 10 - 20 1/2 - 1, 1/2; 5.6 6 $ 140
Sunt destul de fast ,cum stau la capitolu senzivitate duc greutatile scrise pe talon?Cum sunt inele baston?
Stiti ceva de modelele astea doua:
PS70XHF 7' XH Fast 1 12 - 25 3/4 - 2; 5.9 6 $ 150
PS70HF 7' H Fast 1 10 - 20 1/2 - 1, 1/2; 5.6 6 $ 140
Sunt destul de fast ,cum stau la capitolu senzivitate duc greutatile scrise pe talon?Cum sunt inele baston?

Tinand cont ca blanckul este SCII nu cred ca poate fii vorba de senzitivitate.
Blankul de avid e SC III iar cel de Legend Elite SC V.
Se compara ???
Seriile premier de la St. Criox sunrt bune pentru reactive
nicidecum pentru naluci soft.
Blankul de avid e SC III iar cel de Legend Elite SC V.
Se compara ???
Seriile premier de la St. Criox sunrt bune pentru reactive
nicidecum pentru naluci soft.
ok ms le-am scos din calcule mai ales ca modelu XH are varfu de 7 bun de batut nucile
-
- senior
subscriu la berkley pulse 2,23 15-40 grame. Am dat si cu jig de 80 de grame cu el, mai usor ce-i drept, dar il tine binisor in curent. Batul e usor si puternic. Cred insa ca modelul de 2,40 ar fi mai puternic si chiar mai indicat pentru dunare.
daca ma lasi sa ma bag si eu:
Dunarea e la o cota istorica de mica si nu cred ca cine stie ce lanseta ar fi necesara in momentul asta.daca ai cu ce sa pescuiesti "bate" cu ele apa sa vezi ce si cum.
recent mi-am luat si eu barca si cand suntem 2 eu stau pe rame langa motor pe post de banca sa fiu mai inalt decat pe bancheta si colegu in spate din picioare nu e deranjat de pozitia mea(sau facem schimb).
nu am mai pescuit la jig pe balti ca sa fac comparatie dar salaii de dunare sunt mai "rednex" si cu siguranta ai sa simti orice tzac(si dau tot cu doi saptele cu care dadeam de pe mal)
Dunarea e la o cota istorica de mica si nu cred ca cine stie ce lanseta ar fi necesara in momentul asta.daca ai cu ce sa pescuiesti "bate" cu ele apa sa vezi ce si cum.
recent mi-am luat si eu barca si cand suntem 2 eu stau pe rame langa motor pe post de banca sa fiu mai inalt decat pe bancheta si colegu in spate din picioare nu e deranjat de pozitia mea(sau facem schimb).
nu am mai pescuit la jig pe balti ca sa fac comparatie dar salaii de dunare sunt mai "rednex" si cu siguranta ai sa simti orice tzac(si dau tot cu doi saptele cu care dadeam de pe mal)
"I love not man the less, but Nature more"....lord George G.Byron
- George1985
- veteran
Dunarea <A Fost> la cota 'istorica' este in crestere continua,si crestere puternica.
Sunt de acord ca atacurile sunt puternice,dar daca dai pe o groapa de 15-20 metri din barca si ai curent ai nevoie de jiguri grele si foarte grele(am un amic care ajunsese sa foloseasca lansete de fibra plina
...cele de bazar
) , daca dai pe alte zone ai nevoie de alte jiguri si evident de alt bat.
E dificil sa le impaci pe toate
Ps Cred ca un cast bun ar ajuta mai mult decat un spin,daca e pescuit mai mult din barca
Sunt de acord ca atacurile sunt puternice,dar daca dai pe o groapa de 15-20 metri din barca si ai curent ai nevoie de jiguri grele si foarte grele(am un amic care ajunsese sa foloseasca lansete de fibra plina

E dificil sa le impaci pe toate

Ps Cred ca un cast bun ar ajuta mai mult decat un spin,daca e pescuit mai mult din barca

da e in crestere acum dar doar daca o sa creasca 2 metri o sa-i trebuie un pulse pe gropi
cresterea pare sa fie mai mare acum fata de celelalte cand nu facea decat sa bulverseze pestele si pescarul ca apoi sa scada la fel de RPD.dar apa fiind asa de mica acum o crestere nu credeam sa afecteze raza de actiune a lansetelor pe care le are
dar eu inca as mai incerca pe linga praguri.orice teritoriu cucerit de peste este asimilat de el in cautarea hranei

cresterea pare sa fie mai mare acum fata de celelalte cand nu facea decat sa bulverseze pestele si pescarul ca apoi sa scada la fel de RPD.dar apa fiind asa de mica acum o crestere nu credeam sa afecteze raza de actiune a lansetelor pe care le are
dar eu inca as mai incerca pe linga praguri.orice teritoriu cucerit de peste este asimilat de el in cautarea hranei