Recomandare lanseta de barca Dunare

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Zamfi
veteran
veteran

Re: Recomandare lanseta de barca Dunare

Mesaj de Zamfi » 28 Aug 2013, 16:09

stradic scrie:
da' nu pescuiesc cu GIOARSE!!!!! :lol1: :lol: :lol: :lol:
O exprimare nefericita...Cred eu .Ce sunt "gioarse" pentru unii pot insemna pentru altii un efort considerabil. Nu e bine ... :oops: Scuze de interventie :respekt:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

arapaima
senior
senior

Mesaj de arapaima » 28 Aug 2013, 16:49

:lol: :lol:

Am si eu aceeasi "gioarsa" de lanseta, obtinuta cu mare dificultate (primele 2 mi-au fost practic confiscate de prieteni) si este la fel de buna ca un St. Croix de 14 milioane. Probabil o fi si mana de vina :twisted: :twisted:

Pentru Dunare am 2 lansete Fox Rage de 2.40 (20-50gr) si (30-80gr). Merg perfect si de barca si de mal si au o rezerva de putere fantastica. Le-am supra-incarcat pe ambele cu cel putin 25 de grame peste puterea maxima si nici nu chitzaie :lol:

stradic
veteran
veteran

Mesaj de stradic » 28 Aug 2013, 17:45

Zamfi scrie:
stradic scrie:
da' nu pescuiesc cu GIOARSE!!!!! :lol1: :lol: :lol: :lol:
O exprimare nefericita...Cred eu .Ce sunt "gioarse" pentru unii pot insemna pentru altii un efort considerabil. Nu e bine ... :oops: Scuze de interventie :respekt:

Baieti ideea e ca el(RYOBI) compara un PROCYON si-l ridica atata in slavi...... cu un LEGEND ELITE :shock: .....care zicea ca este mai slab ca acest PROCYON...si zicea ca se :censored: ...... pe toate ST. CROIX...... si in final si-a luat si el un AVID..... :mrgreen:

...asta e ca si aia cu vulpea si cu strugurii..... :lol: :elkgrin: :elkgrin: :elkgrin:
rapala the best vobler in the world

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 28 Aug 2013, 17:52

Asta-i subiectul topicului Recomandare lanseta de barca Dunare si nu Ryobi,eu zic sa postam in topic.
Sezonul paruielilor pe forum s-a incheiat,nervi si timp pierdut degeaba ca sa aratam cine suntem eu zic ca ne cam cunoastem. :lol1: :lol1: :lol1:
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

stradic
veteran
veteran

Mesaj de stradic » 28 Aug 2013, 18:02

RYOBI scrie:Asta-i subiectul topicului Recomandare lanseta de barca Dunare si nu Ryobi,eu zic sa postam in topic.
Sezonul paruielilor pe forum s-a incheiat,nervi si timp pierdut degeaba ca sa aratam cine suntem eu zic ca ne cam cunoastem. :lol1: :lol1: :lol1:

...bine.....asteptam cu interes sa ne spui ce lanseta custom ti-ai facut :wink: sau sa ne spui ceva despre proiect cand te vei decide :?: :?: :?: ......eventual la ce rood builder :lol: :mrgreen: ...sau ce lanseta de serie ti ai cumparat si care are caracteristicile pe care le-ai enumerat la inceputul postarii!!!!

:arrow: :D :cooler:
rapala the best vobler in the world

vgb
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vgb » 28 Aug 2013, 20:10

lau_bau scrie:Eu zic daca vrei ceva ok sa iti faci custom,sa fie dupa mana si preferintele tale:

Uite cateva blankuri:

http://www.mudhole.com/s.nl/it.A/id.29326/.f

Sau ceva mai ieftin:

http://www.mudhole.com/Rod-Building/MHX ... -Rod-Blank

Sau daca vrei si mai tare si mai scump atunci asta:

http://www.mudhole.com/Rod-Building/SCV ... -Rod-Blank
eu am un bat facut pe blank-ul asta - http://www.mudhole.com/s.nl/it.A/id.25257/.f; cu dedicatie pt pescuit din barca, pe Dunare. f misto actiune - mi se pare progresiv in sarcina si destul de sensibil (ca idee, desi aveam textil pe mulineta, am pus la un moment dat un topwater si am prins avati; niciunul pierdut dupa intepare). am dat cu jig max de 35; lansat nu lobat.

facut bat de cast.

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 28 Aug 2013, 21:44

Avid si iar avid, eu nu as da banii pe unul niciodata, mai ales nou :!:
Cand il pun pe cel de 9'' langa BP-ul de 9'' nu vad diferenta, poate de pret...
Cat despre un bat de Dunare, din barca,greu de tot. Cred ca ar trebuii mai multe...
Puterea mare e necesara pentru jiguit :)

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 28 Aug 2013, 21:47

ok, daca vrei din doua bucati, plaja e larga....eu folosesc st.croix legend elite salmon&steelhead 2oz, 8'6" si fox rage terminator big bait spin 42-168g in functie de specia vizata :)

liviu68
senior
senior

Mesaj de liviu68 » 28 Aug 2013, 22:42

Lamiglas G1000 Spinning

Model: GLB 90 2ML
Lungime: 7'6" (2,3m)
Casting: 1/2-2 oz. (14 - 56 g)
Fir recomandat: 10-25 lb. (4,5 - 11,5 kg)

Eu pe asta o folosesc, e o lanseta puternica, usoara si foarte senzitiva. Nu ingenuncheaza nici la bila de 2 oz.. Nu se incarca bine la bile sub 10 gr.

lau_bau
veteran
veteran

Mesaj de lau_bau » 28 Aug 2013, 23:16

liviu68 scrie:Lamiglas G1000 Spinning

Model: GLB 90 2ML
Lungime: 7'6" (2,3m)
Casting: 1/2-2 oz. (14 - 56 g)
Fir recomandat: 10-25 lb. (4,5 - 11,5 kg)

Eu pe asta o folosesc, e o lanseta puternica, usoara si foarte senzitiva. Nu ingenuncheaza nici la bila de 2 oz.. Nu se incarca bine la bile sub 10 gr.
:respekt: :respekt: :respekt:

Asta il folosesc eu in prezent si sunt foarte multumit de el cu toate ca nu l-am pescuit foarte mult.
Asa e,se incarca bine de pe la 21 g in sus dar din barca,pe apa adanca si curent
cam asta e plaja de greutati.

RYOBI a cerut recomandare pentru bat dintr-o bucata si 7' ca altfel il bagam din prima. :lol:

Scrie răspuns