Poping Rods
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Poping Rods
Dupa parerea voastra, betele specializate pe popper cum este de ex. G.Loomis GL2 PR904-2S, se pot folosi cu succes si in pescuitul cu jig-uri la noi la salau...?... ele fiind Fast date! Intreb pt. cine a folosit sau stie cum sunt Loomis-urile si mai ales GL2-urile!
-
- veteran
Asta ,daca nu ma insel e batul ala de 7`6",1/4-5/8 oz,GL2.Si eu credeam ca aceste bete se folosesc la pescuitul cu poppere,dar cineva imi spunea ca,de fapt,s-ar folosi la pescuitul marin,chiar cu momeli naturale.Am vazut un bat de asta la mag.DRILL si altul la un pescar din Bucuresti.Este un bat bun,merge ca un bat universal,si la jig,si la lingura si chiar la voblere minnow.Are o actiune fast dar progresiva,e mai bland.Eu am un PR GL3 7`,1/4-1/2 oz cu care dau la jig dar si la lingura si voblere la pastrav.
-
- veteran
SA .....cautam
Ovidiu,
gata ai fumat brand-urile astea Cabela`s si St.Croix ?
Tot mai cauti ? Crezi ca popping rod astea prin singure peste ?
Cred ca esti pe un drum tare gresit. Mai bine pescuiesti un timp isi abia apoi filosofezi. Sincer lansetele care le ai sunt mai buen decat tine, si stiu ce spun....pe asta ma bazez cand spun ca esti pe un drum gresit.
Daca continui sa folosesti un XML 864 cu un fir ieftin de 0.18mm la pastrav ma indoiesc ca ai inteles cum se foloseste lanseta aia.
gata ai fumat brand-urile astea Cabela`s si St.Croix ?
Tot mai cauti ? Crezi ca popping rod astea prin singure peste ?
Cred ca esti pe un drum tare gresit. Mai bine pescuiesti un timp isi abia apoi filosofezi. Sincer lansetele care le ai sunt mai buen decat tine, si stiu ce spun....pe asta ma bazez cand spun ca esti pe un drum gresit.
Daca continui sa folosesti un XML 864 cu un fir ieftin de 0.18mm la pastrav ma indoiesc ca ai inteles cum se foloseste lanseta aia.
-
- veteran
-
- veteran
-
- veteran
-
- veteran