Pneumatica 2,2 - prea scurta?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 26 Iul 2011, 13:06

Salut.... eu am o pneumatica de doar 2,10 m .... Pescuiesc exclusiv singur in barca... Iti recomand barca de 2,2 (daca nu esti vreun :D 110 kg ). O poti pune lejer singur pe apa, si MAI ALES o poti scoate singur de pe apa, ceea ce mi se pare cel mai greu lucru.... a scoate barca de pe apa :? .....
Cat despre motorul termic de 2,5 cai..... eu am probat unul pe barca mea, si......... nu-l poti folosi la viteza maxima decat daca echilibrezi bine barca, adica trebuie sa te pui cat mai spre varful barcii.....

In rest.... pesti sa fie :D :bere:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

cata_asp
veteran
veteran

Pneumatica 2,2

Mesaj de cata_asp » 26 Iul 2011, 13:11

Ne echipam cat mai bine sa ii putem cauta si in gaura de sarpe!!! :lol:
:respekt:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 26 Iul 2011, 15:27

Am pescuit dintr-o baraca din asta scurta ,echipata cu motor termic de 2.5cai.Ce nu mi-a placut:
-stai cu spatele la directia de mers.
-sonarul,bateria acestuia,geanta de scule,ancora ,sfoara de la ancora,sticla cu apa,toate au stat talmes balmes printre picioarele mele.
-Cind accelerezi trebuie sa te intinzi peste toate acestea ca sa echilibrezi barca..

In rest e ok...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 26 Iul 2011, 15:32

Sunt niste.... prelungitoare ptr mansa :wink:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 26 Iul 2011, 15:48

Nemernic scrie:Sunt niste.... prelungitoare ptr mansa :wink:
Cam asa ceva am si eu , dar de la firma MinnKotta:
http://www.cabelas.com/product/Boating/ ... t104602680

De mare ajutor mai ales cind ai mult de mers pe apa. :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

cata_asp
veteran
veteran

Pneumatica...

Mesaj de cata_asp » 26 Iul 2011, 16:08

Chiar am ochit ieri la dealerul Honda un prelungitor pt. 2.3, si e si ieftin, deci una probl. rezolvata, cat despre bagaje, un amic mi-a dat o idee buna prin confectionarea unui perete despartitor sa-i zic asa, dintr-o bucata de prelata prinsa in 4 puncte (2 pe banchete si 2 pe stinghia podinei), si care sa-mi permita sa-mi pun bagajele (in mars cel putin) in partea din fata.
Da, intradevar, mersul cu spatele nici mie nu-mi place, dar sper sa compensez cumva cu prelungitorul mansei.

Thx!

marian olteanu
junior
junior

Pneumatica 2,2 - prea scurta?

Mesaj de marian olteanu » 26 Iul 2011, 17:31

salut,
i-mi poti spune la care dealer honda ai gasit asa ceva (un nr de tel,adresa)???Sunt si eu interesat de un prelungitor...multumesc

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 26 Iul 2011, 17:58

Nu se poate sta pe balon sa guvernezi motorul?Intreb asta fiindca m-am dat frecvent cu un Jolly 220 al unui amic si chiar acolo stateam,nu sunt chiar firav,depasesc suta :lol: !Ce-i drept,punctul forte al barcii asteia e diametrul balonului ca-n rest..,am pescuit 2 din ea dar cu echipament ultra lejer!

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 26 Iul 2011, 18:34

nasolu scrie:Nu se poate sta pe balon sa guvernezi motorul?Intreb asta fiindca m-am dat frecvent cu un Jolly 220 al unui amic si chiar acolo stateam,nu sunt chiar firav,depasesc suta :lol: !Ce-i drept,punctul forte al barcii asteia e diametrul balonului ca-n rest..,am pescuit 2 din ea dar cu echipament ultra lejer!
Poti sta si pe balon cu siguranta , dar la drumuri lungi pe apa devine incomod...

Cu minerul prelungitor ai rezolvat problema, te poti intoarce cu spatele la motor , vezi clar pe unde vei sa mergi, nu te intinzi deloc si pozitia de pe bancuta devine mai comoda ... :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 27 Iul 2011, 18:50

Eu am barca de 1.8 si mi-e super-suficienta, am 1.82, sunt "slim" :lol: si singurul neajuns al acestei barci e ca intr-adevar, daca ai bagaje multe, e cam incomod. Oricum o folosesc doar la peste, nu ca sa imi car mobila. Deci la 2.2 tre sa fie boierie, ia-o fara griji.
Urasc atarnatorii!

Scrie răspuns