plastice/jiguri
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
bai frate.da-ti raspunsuri numai la sto.
baiatu' va intreaba ca nu stie voi da-ti dimensiuni in inchi.4'=10 cm cum sa pui jig de 1gr sau 2?@boistean pe balta la apa de la 2 m in in sus merge cam gr?cm guma.adica 5cm,5 gr...10 cm/10gr.dar numai orientativ mai e vantul ...adncimea..tipul de fund(tare sau namol)la rau mergi cu jig mai greu.poti sa ai carlig nr 1/0 pe jig de 8gr oferta e naucitoare.carlige cu tije lunga sau scurta,cu curbura larga sau inchisa.debinde de tine cu ce vrei sa dai:grub, shad...... 

- cristi cristi
- veteran
Sa inteleg ca folosesti jig-uri de astea http://www.fishshop.ro/Products/customview.aspx?id=243 ? Spune-mi mai multe,cum se comporta,aluneca shad-ul/twister-ul de pe el si cel mai important, crapa plasticele?ULK scrie:crsiti cristi ...superglue si asa moare...Eu sunt mutumit cum se comporta modelul respectiv..parca tine un pic chiar mai bine decat cu spin...fiindca se cramponeaza in guma de jur-imprejur, nu doar intr-un punct.
Until next time....Tight Lines!
Pai mai sus ce am zis?
Doar de crapat nu am zis..sincer nu crapa mai tare Mannsurile decat ala cu spin ..sunt bune...La restul intrebarilor..citeste mai sus 
Cand vrei sa le scoti , normal ca , crapa dar de aici se deduce tocmai ....ca tine foarte bine guma.
Am matrita si imi torn singur jigurile...Dar pretul din Romania mi se pare nesimtit..Dublu fata de SUA.

Cand vrei sa le scoti , normal ca , crapa dar de aici se deduce tocmai ....ca tine foarte bine guma.
Am matrita si imi torn singur jigurile...Dar pretul din Romania mi se pare nesimtit..Dublu fata de SUA.

-
- utilizator constant