Pflueger Patriarch
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Pflueger Patriarch
Cam multa lume le-a scos la vanzare ! care este motivul ?
Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !
aceeasi intrebare o aveam si eu pana mi-a explicat bunul meu prieten Gabi ca sunt niste mulinete slabute comparativ cu daiwa, shimano sau ryobi din aceeasi categorie de pret. E drept ca cele enumerate de mine pierd la capitolul greutate dar castiga detasat la fiabilitate si fluiditate, deasemeni frana lui Pflueger cam lasa de dorit, nu este foarte liniara in cazul firelor multifilament, probabil din cauza asezarii in x are momente in care se agata spirele( am observat problema asta la mulineta lui Gabi mai ales in cazul in care pozitia tamburului este in cel mai inalt si cel mai jos punct permis de oscilatia axului, in concluzie, pentru a preintampina astfel de probleme trebuie sa fii atent in permanenta ca tamburul sa se afle in zona mediana astfel incat sa faciliteze eliberarea firului cat mai cursiv). O alta problema este ca oricat de tare ai strange frana nu da senzatia ca ar face fata unui pestiuc mai rasarit. In schimb americanii o adora si cred eu ca a o mulineta bunicica pentru piata lor, mai ales pentru pescarii de bass.
Mentionez ca acestea sunt strict observatiile mele asupra mulinetei respective, altcineva care a pescuit-o de mai multe ori putand sa aiba o parere mult mai buna.
Mentionez ca acestea sunt strict observatiile mele asupra mulinetei respective, altcineva care a pescuit-o de mai multe ori putand sa aiba o parere mult mai buna.
- semlecangheorghe
- veteran
d4md3od scrie:ca tot se vorbeste de Pflueger as veni si eu cu o intrebare ...
e adevarat ca sunt aceiasi producatori ca si la Mitchell?
sorry de offtopic dar nu avea rost sa fac un topic nou doar pentru intrebarea asta ...
"Mama" multor branduri renumite este Pure Fishing:
http://purefishing.com/our-brands
- edi_curiosul
- veteran