Bună ziua!
Nu pescuiesc de mult timp la spinning, deci ma pot numi un începător. Tocmai ce mi-am cumpărat o mulineta Okuma Ceymar, mărimea 2500 și vreau sa îmi cumpăr și o lanseta.
Am un buget de 450 de lei și în încercarea de a găsi ceva versatil, în sensul ca intenționez sa pescuiesc la stiuca, dar în același timp dacă as vrea sa merg la șalău sa am undita potrivita.
Ca putere de lansare m-ar interesa 15-40±, iar ca lungime 2.40m.
Ce sugestii aveți?
(Eu pana acum am găsit cateva variante:
- "LANSETA MITCHELL TRAXX MX7 TACTIC JIG, 2.40M, 15-50G, 2BUC"
-"Lanseta Daiwa Exceler Spin New 2.40m/10-40g"
-"Lanseta Okuma Helios SX Spin 2.40m/15-40g")
Pentru ce lanseta sa optez?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- johnnybravo
- Moderator
Re: Pentru ce lanseta sa optez?
Salut,
Nu cunosc betele mentionate de tine, in lipsa altor raspunsuri vezi aici echipamente-si-accesorii-f4/recomandare ... 49999.html
Cauta un bat de jig si te descurci tu cumva cu el si la stiuca la lingura sau vobler.
Nu cunosc betele mentionate de tine, in lipsa altor raspunsuri vezi aici echipamente-si-accesorii-f4/recomandare ... 49999.html
Cauta un bat de jig si te descurci tu cumva cu el si la stiuca la lingura sau vobler.
Stiuca o prinzi cu orice bat de salau...invers e mai greu.
Cauta un bat bun,usor si foarte senzitiv pentru salau.Nu vei avea probleme in a prinde stiuca sau alt rapitor (cu exceptia somnilor mari).
Recomand un bat fast nu extra-fast.
Fir intins!
Cauta un bat bun,usor si foarte senzitiv pentru salau.Nu vei avea probleme in a prinde stiuca sau alt rapitor (cu exceptia somnilor mari).
Recomand un bat fast nu extra-fast.
Fir intins!
Mulțumesc pentru răspunsuri. Pana la urma am mers pe Mitchell Traxx MX7. Sper ca am făcut alegerea corecta.
-
- utilizator nou
Salut lucas175 cum te înțelegi cu alegerea făcută? A produs capturi cum lucrează? Dacă poți să ne dai ceva detalii. Mulțumesc anticipat!