PENN AFFINITY

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

RYOBI
veteran
veteran

PENN AFFINITY

Mesaj de RYOBI » 06 Sep 2007, 01:06

http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... hasJS=true ma intereseaza daca are cineva mulinete asta cateva impresi despre ea.mersi

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 06 Sep 2007, 01:18

http://www.fishingtackleshop.com.au/category126_1.htm mie imi miroase ca sunt cam la fel cu niste mulinete de la noi de pe piata oare sa fie facute in aceleasi locuri pt firmr diferite am auzit ca se practica chestia asta :idea:

Jedi
veteran
veteran

Afinity

Mesaj de Jedi » 06 Sep 2007, 01:57

Penn e probabil cea mai titrata firma in pescuitul marin.Are cea mai mare gama de multiplicatoare pt pescuitul heavy si citeva modele de spinning care am vazut ca sint folosite de ani de zile de ghizii de pescuit si se afla in dotarea multor ambarcatiuni ce ies la pescuit .Slammer si Spinnfisher(metal si graphite)sint modele foarte vechi ce nu si-au schimbat designul(gen Daiwa SS).De curind au introdus Afinity si Captiva ca mulinete cu aspect modern.Afinity e cea mai ieftina mulineta cu constructie metalica in intregime si daca provine din surse de incredere sint sigur ca poti avea toata increderea in ea.O am in vedere pe viitor

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 06 Sep 2007, 09:41

parca seamana cu Jimm Hill ...John Morris ....or something..
parerea mea!
near the beer

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 06 Sep 2007, 13:12

Cum spunea si Jedi, Penn SSg si Slammer sunt deja in Hall of Fame. Cu seria Affinity s-a continuat traditzia fabricarii unor mulinete bune din metal, cu wormshaft, frana buna, etc intr-o forma mai moderna. Pt mine exista cateva mulinete foarte solide, alternative de luat serios in calcul la Shimano si Daiwa, mulinete despre care nu s-a scris deloc pe acest forum:
-Abu Garcia Cardinal 800
-Okuma Salina
-Penn AF

Cred ca aceste mulinete sunt intr-un con de umbra tocmai datorita perceptziei de "non Daiwa-Shimano" si a pretzurilor apropiate de mulinete din aceeasi de clasa de calitate (din nou D&S).

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 06 Sep 2007, 13:18

onesti scrie:Cum spunea si Jedi, Penn SSg si Slammer sunt deja in Hall of Fame. Cu seria Affinity s-a continuat traditzia fabricarii unor mulinete bune din metal, cu wormshaft, frana buna, etc intr-o forma mai moderna. Pt mine exista cateva mulinete foarte solide, alternative de luat serios in calcul la Shimano si Daiwa, mulinete despre care nu s-a scris deloc pe acest forum:
-Abu Garcia Cardinal 800
-Okuma Salina
-Penn AF

Cred ca aceste mulinete sunt intr-un con de umbra tocmai datorita perceptziei de "non Daiwa-Shimano" si a pretzurilor apropiate de mulinete din aceeasi de clasa de calitate (din nou D&S).
In sensul celor spuse mai sus, hai sa facem o lista cu celelalte marci(modele) de mulinete care merita vazute/pipaite/achizitionate in afara de marcile preamultdiscutate, preamultiubite :D precum Shimano si Daiwa...

Bagatzi...

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 06 Sep 2007, 13:32

Incepe tu Andrei-Ovidiu!

Da' tura asta ceva concret nu "evident ca Stradicu-i mai tare decat exceleru' " :D

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 06 Sep 2007, 13:42

OK.

Ryobi, o firma care in opinia mea face mulinete f. bune. Modelul Zauber mi se pare reusit si-l si pescuiesc de vreo 2 ani. De asemena Applause si Zester sunt reusite.

off-topic: Evident ca Stradicu este mai bun ca Exceleru' :D

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 06 Sep 2007, 13:50

andrei-ovidiu scrie:OK.
off-topic: Evident ca Stradicu este mai bun ca Exceleru' :D
diferenta de pret reflecta oarecum diferenta de calitate,cel putin teoretic......
Michael va recomanda Regulamentul forumului

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 06 Sep 2007, 13:52

Da Michael...nu intotdeauna da aici eu unul cred ca este cazul.

De asemena Okuma Alumina si Okuma V-System. Cam atat.

Fir Intins!!!

Scrie răspuns