Pareri-Varivas Avani Sea Bass Premium PE
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Pareri-Varivas Avani Sea Bass Premium PE
Dati-va cu parerea va rog daca acest fir isi merita banii in comparatie cu Sunline super pe.
Re: Pareri-Varivas Avani Sea Bass Premium PE
Nu ce ?! N-ai ce face si te bagi in seama ca musca-n sti tu ce ?!
adica omul isi da cu parerea (pe care TU o ceri) si cand iti spune NU merita sa dai banii pe el tu ii spui ca se baga ca musca in nu stiu ce ...tali scrie:Nu ce ?! N-ai ce face si te bagi in seama ca musca-n sti tu ce ?!
baiatule ... ai o problema

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
sa completeze ca sunt mai greu de cap
daca scria nu merita intelegeam asa am inteles ''nu'' . Raspunsul e jumatate din intrebare

Uni nu pot sau nu pot mai mult
acuma crezi ca ar merita si sa-ti argumentez raspunsul?

-
- veteran
Nici n-a inceput bine topicul si deja s-a ****
...ft tare... 

imi cer scz ca am inteles eu prost.Acum sa terminam cu balacarelile ca nu-mi plac. Spunemi si dc nu merita ca banuiesc ca le-ai avut pe amandoua?!
Ok scuzele se accepta.Eu nu am pescuit decat SUPER P nu-mi plac experimentele dar un amic de-al meu in perioada cand SUPER P nu era de gasit pe nicaieri si-a luat VARIVASU asta>Am facut o partida de pescuit cu el si avea firul nou pe mulineta dupa o singura partida de pescuit s-a decolorat de seara cand am iesit de pe apa era alt fir.
Firul de care zici tu e varivas super pe il stiu si nu ma intereseaza plus ca e mai scump cu 10 lei asta de care intreb eu e cu 50 ron mai scump si e verde cautal pe total.