pareri textile
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- vampyru_a1
- veteran
Re: pareri textile
Sunline super PE 15 si 20 lbs e putin mai scump decat PP sau Sufix daca Samuraiu nu va place
Eu cu Samuraiu galben de 20 si 30 lbs am pescuit toata vara trecuta fara inaintas si am avut si trasori si nu s-a rupt asa usor.
Oricum de fiecare data dupa ce agat il verific
Eu cu Samuraiu galben de 20 si 30 lbs am pescuit toata vara trecuta fara inaintas si am avut si trasori si nu s-a rupt asa usor.
Oricum de fiecare data dupa ce agat il verific
- George1985
- veteran
La cat de repede se duc firele pe pietroaiele de aici... nu mai dau sume de 100-110ron pe un fir...
Sufixul e ok, cand gasesc Berkley Fireline de 0.10, 0.12mm ieftin mai cumpar, e foarte bun pe distanta!
Sufixul e ok, cand gasesc Berkley Fireline de 0.10, 0.12mm ieftin mai cumpar, e foarte bun pe distanta!
cum mai spunea cineva pe-aici, sunline & samurai sunt fire de distanta, castabile, nepotrivite in agatatura, unde pp si spb fac legea.singurul lucru care poti sa-l faci ca sa dregi ciorba, e sa-i pui 1,5 - 2 m de inaintas.
George crede-ma ca stiu ce vorbesc, Sufixul de 15 lb are 0.22 mm grosime iar PP-ul de 20 lb are 0.23 mm grosime. Te rog sa verifici pe role, am avut de vanzare Sufix de 15 lb si am acum PP-ul de 20lb. pe care il am pe o mulineta.George1985 scrie:De fapt este invers PP de 15lbs e cat Spb de 20lbs, le-am avut pe ambele in acelasi timp.
Sufix tine mai putina apa, ai un control mai bun al jigului, este la fel de rezistent pe agatatura, nu se rupe din lanseu (pp da).
PP se scamoseaza de la primele pescuituri.
Zgomot prin inele? Nu ma intereseaza.
PS: Cred ca am mai spus de 5-6 ori parerea mea despre pp pana acum
Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea!!!
- vampyru_a1
- veteran
Din cate imi amintesc pe PP de SUA nu scrie diametru in mm ?!Iujin scrie:George crede-ma ca stiu ce vorbesc, Sufixul de 15 lb are 0.22 mm grosime iar PP-ul de 20 lb are 0.23 mm grosime. Te rog sa verifici pe role, am avut de vanzare Sufix de 15 lb si am acum PP-ul de 20lb. pe care il am pe o mulineta.George1985 scrie:De fapt este invers PP de 15lbs e cat Spb de 20lbs, le-am avut pe ambele in acelasi timp.
Sufix tine mai putina apa, ai un control mai bun al jigului, este la fel de rezistent pe agatatura, nu se rupe din lanseu (pp da).
PP se scamoseaza de la primele pescuituri.
Zgomot prin inele? Nu ma intereseaza.
PS: Cred ca am mai spus de 5-6 ori parerea mea despre pp pana acum
Pe cele de Europa am vazut sa scrie mm
Scrie Adi, si pe cele de Sua, mai nouvampyru_a1 scrie:
Din cate imi amintesc pe PP de SUA nu scrie diametru in mm ?!
Pe cele de Europa am vazut sa scrie mm

- vampyru_a1
- veteran
Da vad !
Cel putin pe rolele care le cumparam eu inainte ălea cu plastic ( pana sa se impreune cu shimano) nu scria.

Cel putin pe rolele care le cumparam eu inainte ălea cu plastic ( pana sa se impreune cu shimano) nu scria.

- George1985
- veteran
Si la Sufix sunt 2 variante...
http://www.totalfishing.ro/fir-textil-s ... -3476.html
http://www.totalfishing.ro/fir-textil-s ... 22951.html
Am cumparat ultimul fir SufixPB de 0.12mm si 15lbs, echivalent ca diametru cu un 6lbs tot SufixPB de 0.14mm.
http://www.totalfishing.ro/fir-textil-s ... -3476.html
http://www.totalfishing.ro/fir-textil-s ... 22951.html
Am cumparat ultimul fir SufixPB de 0.12mm si 15lbs, echivalent ca diametru cu un 6lbs tot SufixPB de 0.14mm.
Chiar acum am in fatza sufix performance de 10 , pp 10 de 15 si 20 ... Toate SUA , ochiometric sufixul e cel mai subtire dintre ele , chiar si comparat cu powerproul de 10 e mai subtire .. Sa nu ne luam dupa ce scrie pe cutie...De ex samuraiul de 20 e dat ca 0.22 si e muuuuult mai subtire decat pp de 20 care este dat 0.23 cum ziceti voi...