Pareri lanseta salau
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Pareri lanseta salau
As dori sa-mi achizitionez o lanseta pentru salau si as dori pareri referitoare la Sakura Shinjin Sis 782 Lrml 2,33m*2 5-20gr. Daca este cineva care a dat cu aceasta lanseta,l-as ruga sa-mi spuna cum este si daca merita s-o iau,ori gasesc ceva mai bun la banii astia?
Everyone should believe in something; I believe I’ll go fishing
Re: Pareri lanseta salau
salut,
Iti recomand Shukan , 2.33 m. 10-30 g
Iti recomand Shukan , 2.33 m. 10-30 g
mult, bun si ieftin - intotdeauna vei putea avea maxim doua
De mentionat faptul ca locurile in care pescuiesc sunt balti cu o adancime de maxim 6-7m(dar in cele mai multe zone,apa nu depaseste 2,5m-3 m. Jigurile folosite sunt de la 3g la 6-7g,maxim 9g.
-
- veteran
Salut,
Pentru conditiile de pescuit descrise de tine iti recomand una dintre lansetele urmatoare:
- Daiwa Dropshot Boat 2,25m - este o lanseta ceva mai blanda pe varf, fapt ce iti permite sa o incarci si cu greutati mai mici
- Colmic Herakles USA Balck Weapon 7' 1/4 - 1 - o lanseta foarte usoara, lucrata cu componente Fuji pe blank Toray
- Berkley Pulse Evo Spin 662M - o lanseta senzitiva lucrata tot cu componente Fuji
Pentru conditiile de pescuit descrise de tine iti recomand una dintre lansetele urmatoare:
- Daiwa Dropshot Boat 2,25m - este o lanseta ceva mai blanda pe varf, fapt ce iti permite sa o incarci si cu greutati mai mici
- Colmic Herakles USA Balck Weapon 7' 1/4 - 1 - o lanseta foarte usoara, lucrata cu componente Fuji pe blank Toray
- Berkley Pulse Evo Spin 662M - o lanseta senzitiva lucrata tot cu componente Fuji
- stefanflorin
- veteran
Shinjinul oricum nu-l mai gasesti nicaieri, deci orienteaza-te spre altceva gen Rapture, Favorite, un SH custom de pe forum, etc.
Pt. ce vrei tu iti trebuie un bat molicel pe varf si cu rezerva mare de putere, un fast sau extra-fast real (mai greu la betele din 2 bucati), un 5-17, chiar si un 3-14g. Daca esti din Bucuresti ai posibilitatea sa bantui magazinele si sa pui mana pe multe lansete sau astepti targul de pe 13 si le vezi acolo pe toate. Nu iti lua ranga pt. ca o sa te chinui la gramajele mici.
Pt. ce vrei tu iti trebuie un bat molicel pe varf si cu rezerva mare de putere, un fast sau extra-fast real (mai greu la betele din 2 bucati), un 5-17, chiar si un 3-14g. Daca esti din Bucuresti ai posibilitatea sa bantui magazinele si sa pui mana pe multe lansete sau astepti targul de pe 13 si le vezi acolo pe toate. Nu iti lua ranga pt. ca o sa te chinui la gramajele mici.
Urasc atarnatorii!
Salutari,
In conditii asemanatoare, de pe mal, folosesc bete ML si M fe la St Croix, 7', din 2 bucati. Prefer premierul de 7' din 2 bucati.
Mai folisesc un lamigas g1218 putin scurtat, e ceva mai puternic si mai progresiv decat premierul ML.
In conditii asemanatoare, de pe mal, folosesc bete ML si M fe la St Croix, 7', din 2 bucati. Prefer premierul de 7' din 2 bucati.
Mai folisesc un lamigas g1218 putin scurtat, e ceva mai puternic si mai progresiv decat premierul ML.
Eheee,la mine e problema cu achizitionarea de bete noi,mai ales custom-uri,pentru ca nu-mi prea permit sa dau asa multi bani odata. Shinjin-ul il puteam plati in rate ca sa spun asa,datorita faptului ca unul dintre prietenii mei vrea sa scape de el. Am sa merg totusi la targ sa vad ce voi gasi pe acolo.
- George1985
- veteran
Daca lanseta este a unui prieten de ce nu-i faci o proba?
Salut, de ce nu te uiti si la Rapture asassin XS (662M)? Sau chiar Valkall.
StefanG scrie:Eheee,la mine e problema cu achizitionarea de bete noi,mai ales custom-uri,pentru ca nu-mi prea permit sa dau asa multi bani odata. Shinjin-ul il puteam plati in rate ca sa spun asa,datorita faptului ca unul dintre prietenii mei vrea sa scape de el. Am sa merg totusi la targ sa vad ce voi gasi pe acolo.
Pai atunci nu mai sta pe ganduri, nu cunosc lanseta dar daca tie ti se pare ok ...
Daca dai de pe mal lungimea e un avantaj, de senzitivitate sa nu-ti faci probleme, cu un fir subtire si o mana antrenata e ok, nu stiu cum e actiunea lansetei dar din cate am auzit despre shinjin e destul de rapida.