Opinii Sakura Shukan 782 MH 2,33 m puterea: 14-60 gr
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Opinii Sakura Shukan 782 MH 2,33 m puterea: 14-60 gr
As dori cateva opinii despre Sakura Shukan 782 MH lungime: 2,33 m putere: 14-60 gr de la cei care folosesc aceasta lanseta.
Am urmarit topicurile si am vazut mai multe opinii despre Shukan, dar ma intereseaza cum se comporta la lucru acest model si poate ceva comparatii cu lansete din aceeasi clasa.
Eu am pipait-o in magazin si nu mi s-a parut asa puternica cum scrie pe ea, in schimb pica bine si pare usoara.
A reusit cineva sa o rupa in dril sau la intepare?
Am urmarit topicurile si am vazut mai multe opinii despre Shukan, dar ma intereseaza cum se comporta la lucru acest model si poate ceva comparatii cu lansete din aceeasi clasa.
Eu am pipait-o in magazin si nu mi s-a parut asa puternica cum scrie pe ea, in schimb pica bine si pare usoara.
A reusit cineva sa o rupa in dril sau la intepare?
- andriipopa75
- veteran
acesta lanseta cred ca este cea mai senzitiva din seria shukan.
am un prieten care a vandut-o pentru un avid salmon&steelhead de 8.6 si regreta si acum "ugrade"-ul.
Daca observi specificatiile , este singurul Shukan de jig (este fast), restul de 2,1, 2,33(10-30) si 2,58 sunt moderate-fast.
De rupt in peste nu prea cred ca o sa reusesti, decat daca pescuiesti gresit.
Ca si rezistenta&senzitivitate, gandeste-te ca sunt preferate pe Olt la "pipait" - agatzat de chinezi din barca , iar ea a fost gandita pentru pescuit marin(usor), pt pesti mult mai bataiosi decat pestii nostrii.
Mie mi-a placut mai mult decat 2,1(10-30) si 2,58(15-40) .
am un prieten care a vandut-o pentru un avid salmon&steelhead de 8.6 si regreta si acum "ugrade"-ul.
Daca observi specificatiile , este singurul Shukan de jig (este fast), restul de 2,1, 2,33(10-30) si 2,58 sunt moderate-fast.
De rupt in peste nu prea cred ca o sa reusesti, decat daca pescuiesti gresit.
Ca si rezistenta&senzitivitate, gandeste-te ca sunt preferate pe Olt la "pipait" - agatzat de chinezi din barca , iar ea a fost gandita pentru pescuit marin(usor), pt pesti mult mai bataiosi decat pestii nostrii.
Mie mi-a placut mai mult decat 2,1(10-30) si 2,58(15-40) .
liviu lansetele de la sakura sunt ok
eu am 2 trinisuru , un shukan , chiar si mazzera curnd va veni alaturi de ele
sunt lansete super senzitive
si pescuite corect nu ai probleme cu ele
usoare , senzitive si cu rezerva de putere pe fiecare specifcatie
atentie doar cu manipularea lor
ca fiecare blank de altfel daca le-ai ciupit te lasa
ca e megabass nu stiu ce loomis sau alte blankuri toate sufera de acest aspect
pescuiesc cu sakura de 3 ani
de anul asta trec sa pun pe ele si mulinetele sakura
alpax 2008 pentru trinis si Borax 4008 pentru shukan
doar sa vina primavara
foloseste-l cu incredere cat timp cade bine pe mana si stilul tau
primul indiciu in alegerea unei lansete dupa mine e ce-ti spune instinctul atunci cand pui mana pe ea , apoi poti trece sa citesti ce scrie producatorul
fir intins !
eu am 2 trinisuru , un shukan , chiar si mazzera curnd va veni alaturi de ele
sunt lansete super senzitive
si pescuite corect nu ai probleme cu ele
usoare , senzitive si cu rezerva de putere pe fiecare specifcatie
atentie doar cu manipularea lor
ca fiecare blank de altfel daca le-ai ciupit te lasa
ca e megabass nu stiu ce loomis sau alte blankuri toate sufera de acest aspect
pescuiesc cu sakura de 3 ani
de anul asta trec sa pun pe ele si mulinetele sakura
alpax 2008 pentru trinis si Borax 4008 pentru shukan
doar sa vina primavara
foloseste-l cu incredere cat timp cade bine pe mana si stilul tau
primul indiciu in alegerea unei lansete dupa mine e ce-ti spune instinctul atunci cand pui mana pe ea , apoi poti trece sa citesti ce scrie producatorul
fir intins !
-
- veteran
Lanseta face toti banii...depinde si cat dai pe ea
...glumeam...
Ceea ce ai spus tu mai sus e gresit...eu am lanseta de cateva luni si crede-ma...este ft. puternica, senzitiva si are componente de ft buna calitate...am pescuit-o si cu 42 de gr si cu 56 de gr, nu mai vb de 30 de gr...se simte excelent cu aceste greutatzi si te poti baza pe ea. Nu mai zic de tzepele pe care le dau cu ea pe la 8-12 m in turbinele barajelor
Asa ca...alegerea iti apartine

Ceea ce ai spus tu mai sus e gresit...eu am lanseta de cateva luni si crede-ma...este ft. puternica, senzitiva si are componente de ft buna calitate...am pescuit-o si cu 42 de gr si cu 56 de gr, nu mai vb de 30 de gr...se simte excelent cu aceste greutatzi si te poti baza pe ea. Nu mai zic de tzepele pe care le dau cu ea pe la 8-12 m in turbinele barajelor

Asa ca...alegerea iti apartine