Salut,
Am o nedumerire legata de un bat pe care l-am primit cadou de la un prieten. Tot ce scrie pe el este:
" Shakespeare 1937 - 165 , Lenght: 1.65m/ 5 sec. "
Am tot cautat pe net info despre acest bat dar nu am gasit absolut nimic. As fi foarte recunoascator daca cineva din voi mi-ar spune pt. ce este acest bat, greutate de aruncare, daca l-ati folosit, etc. etc.
Multumesc mult.
Nedumerire legata de un bat
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Am doar batul, nici mulineta, nici ambalaj, dar pare cel din poza (nu pot sa-mi dau bine seama pt. ca poza e mica).grizzly scrie:e doar batul? sau asa ceva? combo
Macar am aflat ca e pt spinning

Multumesc pt. efort grizzly
cu placere dane. uite aici o imagine ceva mai mare, poate iti recunosti batul. pune cursorul de la mouse pe imagine si se mai mareste un pic. oricum, e de spin si pare destul de teapan, deci cred ca il poti folosi si cu oscilante sau voblere mai mari.
eu il "vad" destul de sensibil, "micutz", cumnatul meu mi-a spus: "da la bibani cu el"grizzly scrie:cu placere dane. uite aici o imagine ceva mai mare, poate iti recunosti batul. pune cursorul de la mouse pe imagine si se mai mareste un pic. oricum, e de spin si pare destul de teapan, deci cred ca il poti folosi si cu oscilante sau voblere mai mari.

Sigur o sa-l scot la apa weekend-ul viitor sa vedem ce poate (printre altele).