mulinete de forta vs rulment la galet
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Nu cred ca are nimeni pretentie sa pescuiasca cu un mulinel 30 de ani !rine scrie:sa avem zile .tare sunt curios sa vad si io daca mai exista un mulinel d-asta dupa 30 de ani de pescuit ca dam -uri am vazutSF scrie:Teoria ii pentru oricine , punerea ei in practica da batai de cap , daca nu ar fi asa DAM ar putea concura cu Daiwa sau Shimano , cu permisu lui Van Staal , Accurate sau Zeebaas !
Cat crezi ca tine un DAM la faze din astea
http://www.youtube.com/watch?v=Ab12-o0Q ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=3JceuvqflL4
Nu compar , era vorba de galet , rulmenti pe bile sau roler .grey-wolf scrie:eu zic sa nu mai comparam un crucisator cu o lotca pescareasca ca ajungem sa ne kk pe el crucisator ca nu putem pescui pe canale in delta cu el si nici nu avem grip la lungimea aia![]()
![]()
Si raman la parerea ca aia fara bile ard firu mai repede , insa nu se distrug . Aia pe bile ii inevitabil , insa cat is in viata invart mai ...complet , ca sa zic asa .
Am vazut a DAM are un Jigging Master 80 , in teorie sw , chiar ii ceva video pe youtube . Nu pune firu bine din pacate , ii un defect mare asta , pentru ca daca vezi un banc cum trece pe langa tine si nu ajungi din cauza asta nu prinzi .
- kingofbeasts
- veteran
- kingofbeasts
- veteran
in materie de rulmenti ii prefer si eu pe cei cu bile pentru ca pina la urma discutam totusi de mecanica fina si am indoieli ca fortele la care sunt supusi sunt chiar asa mari incat sa distruga un rulment oricare ar fi el . la capitolul rotatii pe minut ar mai fi de discutat dar nu si la forta.SF scrie:Nu compar , era vorba de galet , rulmenti pe bile sau roler .
Si raman la parerea ca aia fara bile ard firu mai repede , insa nu se distrug . Aia pe bile ii inevitabil , insa cat is in viata invart mai ...complet , ca sa zic asa .