Mulineta pentru Lamiglas MB 84 1E
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Mulineta pentru Lamiglas MB 84 1E
Buna. Pana la sfarsitul anului o sa am o lanseta facuta pe blank-ul MB 84 1E de la Lamiglas si nu stiu ce mulineta o sa pun pe lanseta respectiva.Lanseta va fi folosita la voblere crank,lipless-uri si oscilante.Ma gandeam la 2 modele de la Daiwa,Caldia sau Advantage,marimea 2500.Astept sa va dati cu parerea daca sunt bune sau eventual alte sugestii...Mersi
Until next time....Tight Lines!
Pai daca vei avea o scula de calitate, merita sa astepti pana ce vei putea tine lanseta in mana, dupa aia vezi si tu, mergi prin magazine, incerci mai multe mulinete, vezi care se potriveste cel mai bine. Nu se poate asa, la nimereala, dupa spusele altora (oricum unul zice ca Daiwa e cea mai buna, altul se jura ca Shimano e mai bun). O mulineta se cumpara dupa ce se pipaie, se miroase, se gusta, se probeaza
, altfel spus, legatura dintre lanseta si mulineta nu este pur mecanica, e un fel de casatorie fericita. 

-
- veteran
Eu sunt multumit pana acum de ''tractorase''...
Vroiam doar sa-mi fac o idee despre ce model ar merge... care ar fi mai ok... Mulineta o s-o iau doar dupa ce am lanseta,nu inaintea ei
Asta cu greutatea e adevarat,trebuie sa se echilibreze lanseta...Oricum mai astept pareri 

Until next time....Tight Lines!