Mulineta pentru Lamiglas MB 84 1E

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
AdrianHD
veteran
veteran

Mulineta pentru Lamiglas MB 84 1E

Mesaj de AdrianHD » 20 Sep 2010, 12:15

Buna. Pana la sfarsitul anului o sa am o lanseta facuta pe blank-ul MB 84 1E de la Lamiglas si nu stiu ce mulineta o sa pun pe lanseta respectiva.Lanseta va fi folosita la voblere crank,lipless-uri si oscilante.Ma gandeam la 2 modele de la Daiwa,Caldia sau Advantage,marimea 2500.Astept sa va dati cu parerea daca sunt bune sau eventual alte sugestii...Mersi
Until next time....Tight Lines!

fsandor
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fsandor » 20 Sep 2010, 14:48

Pai daca vei avea o scula de calitate, merita sa astepti pana ce vei putea tine lanseta in mana, dupa aia vezi si tu, mergi prin magazine, incerci mai multe mulinete, vezi care se potriveste cel mai bine. Nu se poate asa, la nimereala, dupa spusele altora (oricum unul zice ca Daiwa e cea mai buna, altul se jura ca Shimano e mai bun). O mulineta se cumpara dupa ce se pipaie, se miroase, se gusta, se probeaza :), altfel spus, legatura dintre lanseta si mulineta nu este pur mecanica, e un fel de casatorie fericita. :)

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 20 Sep 2010, 14:50

Eu pe a mea pun biciclete oricum, nu tractorase :D. Important e sa vezi la ce greutate iti iese lanseta si dupa aia te decizi ce-i pui ca s-o echilibrezi perfect :wink:

AdrianHD
veteran
veteran

Mesaj de AdrianHD » 20 Sep 2010, 23:00

Eu sunt multumit pana acum de ''tractorase''... :D Vroiam doar sa-mi fac o idee despre ce model ar merge... care ar fi mai ok... Mulineta o s-o iau doar dupa ce am lanseta,nu inaintea ei :) Asta cu greutatea e adevarat,trebuie sa se echilibreze lanseta...Oricum mai astept pareri :wink:

vlad21

Mesaj de vlad21 » 21 Sep 2010, 06:23

@adriancean vino la targ (daca nu ai facut-o deja la precedentul) si verifica mulinetele direct pe un lamiglas.

fir intins;)
v

AdrianHD
veteran
veteran

Mesaj de AdrianHD » 21 Sep 2010, 08:36

vlad21 scrie:@adriancean vino la targ (daca nu ai facut-o deja la precedentul) si verifica mulinetele direct pe un lamiglas.

fir intins;)
v
Din pacate,nu pot ajunge la targ :(

Scrie răspuns