Mulineta de baitcasting

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Mulineta de baitcasting

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Dec 2015, 08:07

@bradypus-tu ca de obicei esti pa linga...

@Musti..
Asa ca performanta e data de un cumul de factori, iar reteta nu este totdeauna aceeasi.
...corect ,aici ai zis-o ca la carte.
Din acest motiv mi sa parut ca zgarie pe timpan afirmatiile cu ''prea''...''prea adinc''....''prea lat'''...Nu cred ca de prosti inginerii care au proiectat respectivele modele au ales niste dimensiuni si tipuri de frana..Dar nah, planeta Pamant inca nu-i pregatita pentru Ene..dupa ce le-a dat ''lectii'' alora de la Fuji, dupa ce a ''desfiintat'' St. Croix, MHX,Phoenix..etc.., era de asteptat ca urmeaza sa ia in vizor si producatorii de mulinete..si o ''cazut'' Shimano, posibil Lews..cine stie ce mai urmeaza.. :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 21 Dec 2015, 09:57

Am si eu o intrebare.
Care ditre sistemele TWS se taie si care nu?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Dec 2015, 10:03

Cele care au materiale mai slabe,aparent toate arata la fel dar,...cum iti e norocul..eu am vazut taiata..chiar si pe aici pe forum au fost ceva imagini..dar nu-i bai, principalul e ca au magseal si alte d-astea..

.

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 21 Dec 2015, 10:06

Musti

tamburul de Zillion 100 are 17g și cu fir are 27g deoarece este conceput pentru mono și fluoro
În varianta Zillion PE 6.3 tamburul shallow cântărește doar 13.2g și cu fir la aacelași nivel cu Zillion 100 cântărește 20g.
Lucru valabil și pentru Tatula USA / Tatula Jdm care are tambur shallow.

Capacitatea mare a tamburului duce direct la o greutate mare și inerție pe măsură.
Restul sunt povesti.
Musti nu o mai reacționa așa personal, cu deviație de argumentare ale lui Gigi este obișnuită
toată lumea.

Cam mult PR pentru o amărâtă de centrifugala :D .

Dacă Lew's ar avea performante peste altele care au cote de piață important e în USA as crede in performante și fiabilitate.
Cum americanii sunt foarte pragmatici și cumpăra 5-6 mulinete o data la câțiva ani și Lew's nu -i fruntaș la vanzari asta spune multe.

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 21 Dec 2015, 10:10

Magseal nu-i bai daca are sau nu, oricum imi place tatula 8.1, dar stiu de problemele cu tws-ul si n-am nici cea mai vaga idee care tin si care nu.
Ce stiu e ca sunt mai multe variante de tws.
Intrebarea e pt cine stie sigur un raspuns!
Lasam caterinca pt la anu'

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 21 Dec 2015, 10:11

George

Daiwa a schimbat lățimea piesei pe toate modelele TW am avut Arach id Cabelas și am văzut Tatula JDM și Zillion, toate au piesa îngustă fără probleme și cu tamburul plin.

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 21 Dec 2015, 10:26

Nu-i problema cu matedupă lele doar prima generație de Tatula a avut TW prea lat pentru tamburul umplut la maxim.
Actualele TW Tatula Zillion nu au nici o problema. Găsești informații pe
Tackletour forum .
Gigi iarăși tasteaza după ureche :D

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 21 Dec 2015, 10:35

George1985 scrie:Magseal nu-i bai daca are sau nu, oricum imi place tatula 8.1, dar stiu de problemele cu tws-ul si n-am nici cea mai vaga idee care tin si care nu.
Ce stiu e ca sunt mai multe variante de tws.
Intrebarea e pt cine stie sigur un raspuns!
Lasam caterinca pt la anu'
nasoala formulare

oare la care Jiji te-ai gindit ? :D

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 21 Dec 2015, 10:46

Doar prima generație de Tatula USA a avut probleme. Scriu de pe mobil așa ca revin când ajung la un PC.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Dec 2015, 14:06

Musti nu o mai reacționa așa personal, cu deviație de argumentare ale lui Gigi este obișnuită

O daaa, cine vorbeste, campeonul obiectivismului :lol: masoara un blanc care in realitate este altul si din greseala pozeaza si eticheta.. :lol1: dandu-se de gol :wallbash:

Vad ca te dai dupa cires da nu sa poate..ai facut afirmatii fara acoperire si cand e sa le explici schimbi(subtil zici tu) subiectul..Ene,du-te la pescuit mai mult de o data pe luna..cateodata si pe pamant daca nu-i prea mult pentru tine.. :D

.

Scrie răspuns