Salutare!
As dori sa aflu de la cei care si-au achizitionat de la firma asta mulineta Axos 12 Pif ce cred despre ea sau pe ce ar fi fost mai bine sa dea banii (aceeasi suma). Eu unul o am, dar nu sunt chiar multumit pentru ca am obsevat ca manivela nu se "pupa" chiar atat de bine cu "motorul". Se insurubeaza direct in pinion (asta ar trebui sa fie un plus la o mulineta?), dar exista o diferenta undeva si de acolo un fel de joc, destul de enervant pentru mine. Sa fi fost oare un defect la a mea?
Multumiri anticipate.
Numai bine!
Mulineta Cormoran
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- rookie4ever
- utilizator constant
- rookie4ever
- utilizator constant
Mulineta Cormoran
Salutare!
Multumesc colegilor forumisti pentru informatiile si sfaturile primite(mai mult PM-uri).
S-a dovedit a fi vina mea pana la urma, mai precis... nu insurubam suficient de puternic, de frica sa insurubez prea mult
.
Nu am avut de gand sa discreditez mulineta fiind la randul meu multumit de ea: aseaza firul bine, nu am avut parte de peruci, si frana este buna.
Acum stiu ca sunt prea pretentios (la banii astia
)...
Numai bine!
PS: Daca considerati ca topicul poate fi inchis...
Multumesc colegilor forumisti pentru informatiile si sfaturile primite(mai mult PM-uri).
S-a dovedit a fi vina mea pana la urma, mai precis... nu insurubam suficient de puternic, de frica sa insurubez prea mult

Nu am avut de gand sa discreditez mulineta fiind la randul meu multumit de ea: aseaza firul bine, nu am avut parte de peruci, si frana este buna.
Acum stiu ca sunt prea pretentios (la banii astia

Numai bine!
PS: Daca considerati ca topicul poate fi inchis...