Stiu ca au aparut cateva variante de monofilament care poate fi folosit pe post de struna la stiuca!
Aveti idee cum se comporta?!
Este o solutie viabila sau e doar Marketing?!
Mono "antistiuca"!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Mono "antistiuca"!
Spining....Prea bun ca sa fie light...
PikeMono e in trei variante 20-30-40 lb adica 9,1 - 13,5 si 18,30 kg ... cel de 13,5kg are grosimea masurata de 0,55 mm ... adica e cam tapanos. unii spun ca rezista la dintii stiucii - eu inca n-am avut ocazia sa-l incerc ... pentru ca mi-am mai luat si struna metalica impletita din multe fire subtiri (subtire si maleabila) si am mai multa incredere in ea decat in mono.
S'altare și bunăstare !
Eu am folosit cu succes Pike Mono in Delta! E cam tare dar oricum mult mai fin decat o struna metalica! Nu vreau sa ii fac reclama, dar eu am fost foarte multumit de el! Mai ales ca pe langa oscilante, mai pescuiesc si cu voblere, a caror evolutie nu a avut nimic de suferit! Parerea mea e ca merita incercat!
technipeche (frantzuzeasca) ... am vrut sa cumpar canelle dar nu am gasit ... nu stiu exact din cate fire e facuta ... da e foarte maleabila varianta de 6,5 kg - cea pe care o am eu.Armand scrie:Ce fel de struna folosesti?!taicanoe scrie:mi-am mai luat si struna metalica impletita din multe fire subtiri (subtire si maleabila) .
De cine facuta?!
Din cate fire...(sunt 7X1, 7X7)...
Vreau detalii
S'altare și bunăstare !