Maner spuma EVA - help !!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Maner spuma EVA - help !!
Salu ! Neavand alta treaba mi-a casunat pe gripul de la Rookie . O idee cam lung si vreau sa mai tai din el .
Acum nu stiu cum reactioneaza spuma asta EVA la apa clocotita . A mai incercat cineva . Ati mai scos spuma EVA de pe blancuri ?
Acum nu stiu cum reactioneaza spuma asta EVA la apa clocotita . A mai incercat cineva . Ati mai scos spuma EVA de pe blancuri ?
e lipit cu epoxy, si nu iese decat MECANIC
il tai de tot, si pui altul, sau scurtezi direct din blank cu tot cu EVA, portiunea care e mai lunga, apoi iei dopul de capat si il pui la loc.
EVA se MODELEAZA si la bricheta, daca ai folosit unndisc abraziv de smirghel si ti-a ramas sduprfata mai rugoasa.
vezi sa nu-l strici.

il tai de tot, si pui altul, sau scurtezi direct din blank cu tot cu EVA, portiunea care e mai lunga, apoi iei dopul de capat si il pui la loc.
EVA se MODELEAZA si la bricheta, daca ai folosit unndisc abraziv de smirghel si ti-a ramas sduprfata mai rugoasa.
vezi sa nu-l strici.

Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! 

terrybill scrie:e lipit cu epoxy, si nu iese decat MECANIC
vezi sa nu-l strici.
Eu vroiam sa scot pluta intreaga , sa tai din maner cat vreau si dupa aia sa pun EVA la loc . Practic sa translez EVA mai spre mandrina si sa tai surplusul .

deci:
nu mere scoasa, decat cintr-un singur fel, si daca n-ai mana de chirurg, nu iese: scotio dopul de capat sa se vada blankul, apoi iei o lama de cutter sau de cutit F SUBTIRE SI LUNG (gen filetat), te duci finutz pe langa blank, impungand cu el longituduinal in circa 5-6-7-8 locuri circular fix pe langa blank. Aapoi incerci sa fortezi, prin rasucire sau translatie longitudinala, sa vezi daca iese, va ramane o "bavura" atasata de blank, dar s-ar putea s-o scoti cat de cat intreaga. SUCCESURI.
iar ca sa intelegi despre ce am vorbit mai sus, iata un link, e mai explicit decat ce ti-am zis eu:
http://www.youtube.com/watch?v=KaHhecYOnw4
mai talent de atat nu se poate!
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile!