LANSETE SPINNING UL

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

zvic
veteran
veteran

Mesaj de zvic » 04 Iul 2006, 14:58

Poate te-ar interesa si un Ugly Stik Lite. Se pare ca e mai usor decat generatia mai veche, despre care se spune ca sunt indestructibile, poate ca sunt destul de rezistente si astea. Sunt construite din 3 straturi, carbon-fibra de sticla-carbon, probabil ca actiunea este mai moderata decat la una din carbon ceea ce le face ideale pentru voblerit.

http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... hasJS=true

Modelul din clasa light, 1/32-1/4 (0,875 - 7 grame) mi se pare destul de versatil pentru clean/avat cu voblere mici, ma gandesc sa iau si eu una.

catamat
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de catamat » 04 Iul 2006, 23:31

@ zvig
Am vazut Ugky Stik-ul, ce nu-mi place e ca are minerul cam lung pentru o lanseta UL/L (la care n-ai nevoie de doua miini la lansare). Insa s-o comanzi din state nu-i o treaba usoara, daca n-ai pe cineva pe-acolo. Daca ai pe cineva care ti-ar putea aduce, m-as baga si eu la una L, cea UL mi se pare cam scurta.
Pe de alta parte am vazut mai demult un mesaj al unuia care-si luase un Ugly Stik nou din state si la a doua lansare i s-a rupt (????)
Pretul e ok, parerea mea.............

xxxxxx
junior
junior

lanseta state

Mesaj de xxxxxx » 05 Iul 2006, 01:13

Cred ca articolul era in aventuri la pescuit si era vorba de cineva care avea ugly stick si si-a luat un loomis parca si la prima partida s-a rupt. Ma insel? oricum nu conteaza.
Vreau doar sa iti recomand sa iti iei o lanseta din state daca vrei ceva bun si la un pret decent. Bass pro microlite-ul de la bass pro mi se pare cel mai ok la pretul care e (30$.....). Vezi ca sunt cativa oameni care aduc din state scule ( vezi jean scurtu si mihaif) carora poti sa le dai un mesaj sa ii intrebi care e pretul final. La jean scurtu platesti pretul lansetei, drumul pana la dansul, drumul pana in Ro si un comision mic pentru dansul. La mihai f nu stiuc at platesti. oricum poti sa le dai un Pm si sa ii intrebi. Vreau sa sti ca nu ii cunosc si nu incerc sa le fac reclama, dar aceeasi greseala am facut-o si eu cu batul de Ul. prima data mi-am luat ceva din romania si dupaia am ajuns tot la un bat din state( in cazul meu un xxx eagle 2 la cabelas).
Dupa mine piata de pescuit din Romania nu conteaza asa ca daca vrei calitate si palcere in pescuit iti recomand pprodusele din state
uite si un link cu lanseta: http://www.basspro.com/servlet/catalog. ... get=browse

Numai bine,
Mihai
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail."

- Ralph Waldo Emerson

catamat
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de catamat » 05 Iul 2006, 03:31

Merci Mihai (xxxxxx), cred ca am prins ideea......si firul......

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 05 Iul 2006, 08:17

catamat scrie:@ zvig
Am vazut Ugky Stik-ul, ce nu-mi place e ca are minerul cam lung pentru o lanseta UL/L (la care n-ai nevoie de doua miini la lansare). Insa s-o comanzi din state nu-i o treaba usoara, daca n-ai pe cineva pe-acolo. Daca ai pe cineva care ti-ar putea aduce, m-as baga si eu la una L, cea UL mi se pare cam scurta.
Pe de alta parte am vazut mai demult un mesaj al unuia care-si luase un Ugly Stik nou din state si la a doua lansare i s-a rupt (????)
Pretul e ok, parerea mea.............
Sfatul meu e sa nu-ti cumperi niciodata un UGLY STICK pt. ce vrei tu ca nu vei fii multumit.
UGLY STICK sunt bete rezistente dar nu uita ca sunt facute de SHAKESPEARE,care din pacate face ustensile de pescuit de duzina ,pt. pescarii mai putin pretentiosi si daca dupa ce pescuiesti cu un UGLY STICK pescuiesti cu un bat de calitate(ALL STAR ,G.LOOMIS,ST.CROIX,FALCON,SAGE,LAMIGLAS etc.)iti va parea rau de banii aruncati pe UGLY STICK.
Nu ti-am recomandat un bat scump deoarece un MICROLITE ,ce zic eu, e un bat ieftin si de calitate iti face acelas serviciu ca si un bat ce te costa $300.
Eu am avut doua si stiu cat sunt de bune si am prins multi pesti cu ele ,mai bataiosi decat un clean .

Jean Scurtu

anem
veteran
veteran

Buna ziua

Mesaj de anem » 05 Iul 2006, 09:55

as fi si eu curios cat m-ar ajunge cheltuielile de transport
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

ringogabi
senior
senior

Mesaj de ringogabi » 28 Feb 2007, 23:41

A folosit cineva Maver Spinner Lake ( lungime 2,4m /2-8grame )?
As vrea sa-mi cumpar si eu o lanseta Light, am gasit acest Maver la 145lei, noua. Ce parere aveti? Se justifica suma? ( raport: calitate/pret ).

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 01 Mar 2007, 07:17

ringogabi scrie:A folosit cineva Maver Spinner Lake ( lungime 2,4m /2-8grame )?
As vrea sa-mi cumpar si eu o lanseta Light, am gasit acest Maver la 145lei, noua. Ce parere aveti? Se justifica suma? ( raport: calitate/pret ).
Eu am Maver-ul Spinner Lake 2-8g, dar de 2,10m. Imi place, pescuiesc cu ea la clean / pastrav. Ceea ce i-as reprosa este dimensiunea destul de mare a inelelor. Probabil ca e un truc pt. a-i imblanzi actiunea. Despre raportul calitate-pret, la Maver e unul din cele mai bune de pe piata noastra. Si asta cred ca ti-o spun in cunostinta de cauza. Am vreo 7 bete Maver.
Acuma (abia) astept un Bass Pro Microlite 6'6", 1/32-1/4oz, comandat la d-l Jean. Astept sa vad diferenta intre un european bunicel si un american din aceeasi clasa.

cristi.v
senior
senior

Mesaj de cristi.v » 01 Mar 2007, 08:22

Tot pt. clean si avat astept un bat de la Mihaif, un Cabelas Quantum Xtralite de 2 m, 2-7gr. Ma gandesc ca face fata si la avat de 1-2 kg, si la lansari de voblere de 1-2 grame pr. clean :? cu fir de 0.18
Vreau sa il folosesc cu o Okuma Avenger 20 pe care o am deja. Sper numa ca se potriveste...

seceratorul
utilizator nou
utilizator nou

Bass Pro Shops® Micro Lite™ Graphite Spinning Rods

Mesaj de seceratorul » 27 Oct 2008, 19:12

sunt interesat de o lanseta spinning UL 7'6'' UL
2-PIECE
9 GUIDES
nu sunt profesionist dar imi plac tare lansetele care se incovoaie cit mai mult imi place sa simt pestele daca poti sa imi recomanzi ceva sa nu fie prea scurta,si cam cit mar costa transportul
multumesc.

cu respecte dacian

Scrie răspuns