lansete imbatranite in timp
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
lansete imbatranite in timp
Va salut pescari de spining si nu numai....Am si eu o intrebare care ma macina dupa atat si amar de topicuri citite in tranzitia mea de la crapar/stiucar catre salau/somn la naluci unde doar o remarca am sesizat spre subiectul pus in dezbatere cu surprinderea mea ca mi-a trecut si mie prin cap ce a mai gandit si altul(poate e o prostie si atunci imi cer scuze): lansete se flescaiesc in timp? adica isi pierd din rigiditatea lor se fac mai moi si nu mai raspund la fel de ferm ca atunci cand le cumperi?...e o intrebare care poate nu convine oricui daca are si postari pe vanzari dar recent am luat un cormoaran black bull HC 10-40 si fata de vechea mea lanseta un RON THOPMSON 10-30 DINAMIC e fast, rigida gata sa raspunda la inteparea dintoasei.Cea veche daca o balangani de varf iti tremura multe secunde umarul.Oare asa am luat-o si nu mai tin minte sau s-a muiat cu vremea(ca are 12 ani cred -eu fiind fidel partenerei)si m-am lasat pacalit de ea cu trecerea timpului?Multumesc anticipat...
"I love not man the less, but Nature more"....lord George G.Byron
nu-si modifica caracteristicile de-a lungul timpului.
cu siguranta lansetele tale au actiuni diferite.
atat fibra de sticla cat si grafitul sunt materiale non perisabile in timp.
cu siguranta lansetele tale au actiuni diferite.
atat fibra de sticla cat si grafitul sunt materiale non perisabile in timp.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- veteran
Re: lansete imbatranite in timp
Da,daca o lanseta este folosita mult,si mai ales este foarte solicitata ,arunca greutati mai mari decit cw-ul ei,este solicitata mult in drill sau se da la japca,mai ales,structura microscopica a carbonului se rupe,desi aparent este intact,iar lucrul asta se simte mai ales lamina,daca vei compara o lanseta noua cu cea veche.Si soarele are o influenta asupra acestei imbatriniri.keymaker scrie:Va salut pescari de spining si nu numai....Am si eu o intrebare care ma macina dupa atat si amar de topicuri citite in tranzitia mea de la crapar/stiucar catre salau/somn la naluci unde doar o remarca am sesizat spre subiectul pus in dezbatere cu surprinderea mea ca mi-a trecut si mie prin cap ce a mai gandit si altul(poate e o prostie si atunci imi cer scuze): lansete se flescaiesc in timp? adica isi pierd din rigiditatea lor se fac mai moi si nu mai raspund la fel de ferm ca atunci cand le cumperi?...e o intrebare care poate nu convine oricui daca are si postari pe vanzari dar recent am luat un cormoaran black bull HC 10-40 si fata de vechea mea lanseta un RON THOPMSON 10-30 DINAMIC e fast, rigida gata sa raspunda la inteparea dintoasei.Cea veche daca o balangani de varf iti tremura multe secunde umarul.Oare asa am luat-o si nu mai tin minte sau s-a muiat cu vremea(ca are 12 ani cred -eu fiind fidel partenerei)si m-am lasat pacalit de ea cu trecerea timpului?Multumesc anticipat...
imbatranire estetica a accesoriilor de pe blank, caracteristicile blankului raman neschimbate...daca e sa se schimbe ceva in structura blankului, se schimba si forma lui, se rupe.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
- semlecangheorghe
- veteran
Re: lansete imbatranite in timp
keymaker scrie:Va salut pescari de spining si nu numai....Am si eu o intrebare care ma macina dupa atat si amar de topicuri citite in tranzitia mea de la crapar/stiucar catre salau/somn la naluci unde doar o remarca am sesizat spre subiectul pus in dezbatere cu surprinderea mea ca mi-a trecut si mie prin cap ce a mai gandit si altul(poate e o prostie si atunci imi cer scuze): lansete se flescaiesc in timp? adica isi pierd din rigiditatea lor se fac mai moi si nu mai raspund la fel de ferm ca atunci cand le cumperi?...e o intrebare care poate nu convine oricui daca are si postari pe vanzari dar recent am luat un cormoaran black bull HC 10-40 si fata de vechea mea lanseta un RON THOPMSON 10-30 DINAMIC e fast, rigida gata sa raspunda la inteparea dintoasei.Cea veche daca o balangani de varf iti tremura multe secunde umarul.Oare asa am luat-o si nu mai tin minte sau s-a muiat cu vremea(ca are 12 ani cred -eu fiind fidel partenerei)si m-am lasat pacalit de ea cu trecerea timpului?Multumesc anticipat...
Asta-i unadintre gaselnitele departamentelor de matketing...Nu-i mai buna lanseta ,trebe alta, noua...Cred ca un grafit de calitate,isi pastreaza nealterate calitatile ..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Si io am avut acum multi ani un Balzer din compozit de 2,4m cu care am prins o gramada de pesti si fiind cea mai frecata lanseta a mea, in cativa ani s-a flescait de nu o mai recunosteam.Partea proasta e ca pescuind aproape numai cu ea nu mi-am dat seama decat destul de tarziu ca e mult mai moale decat atunci cand am ales-o in magazin....deci da, se pare ca e adevarat! 

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
...posibil...la carbon nu pot sa zic pt ca nu am observat.Jedi scrie:Un amic zice ca un Kistler scump la vremea lui, e mai moale ca acum 5 ani.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB