ma Jiji io cre ca omul nu te refuza daca-i faceai cadou casca aia de motociclist...
dar probabil aia are valoare sentimentala si din cauza aia nu i-ai oferito... , asai ?

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Nu la tine ma refeream, ca sincer habar n-am ce-ai facut sau ce faci. Inca n-am auzit de tine pe undeva, sincer. Eu ziceam de Jiji, ca stiu ca scrie "articolase".ULK scrie: Eu accept orice critica...dar de la persoane care au ceva in comun cu treaba la care sunt criticat..tu zici "fas" despre ce am facut in domeniul asta? Eu ce sa zic atunci despre tine ..zi?
e ca si cum ai rade de unul de clasa I ca n-are permis de conducere. eu recunosc, mai am de invatat. dar ce ne facem cu astia de scriu articole prin reviste si sunt pe matura?ULK scrie:Gigi nu e cazul sa ii bagi in aceasi oala cand vine vorba de pescuti pe ranga si Dumitru...sunt la km-ii lumina unul de altul.
Citesc, foarte rar. Si nu sa ma cultiv, ci doar sa-mi ocup timpul cand stau pe wc. Nu e gluma, am mai zis-o undeva pe aici.ULK scrie:Ce sa "facem"?...Te incluzi?
Deci citesti reviste de specilaitate..vrei sa te cultivi in domeniu...si tot ce poti sa citesti sunt ineptiile lui Gigi acolo si te deranjeaza? Bravo...te inteleg atunci. Intri aici sa inveti ceva si nu poti...si asta te macina? Iarasi te inteleg.
Dar stiu ca nu o faci.