Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Re: Lansete CUSTOM
Faina lanseta Cristi, felicitari tie si proprietarului!
Salutare! Sper sa nu fie cu suparare, nu sunt off-topic, dar nici nu am ce sa prezint. Decat cer putin ajutor pentru o lanseta.
Am un Major Craft Beneyro de casting, o bucata. Ma lasasem de casting acum cativa ani si i-am taiat tragaciul - aceasta fiind unica modificare pe care i-am facut-o lansetei pentru a da cu ea la spinning. Si, cel putin pentru mine, ani buni a fost cea mai tare lanseta de spin, preponderent jigging, pe care am tinut-o in mana. Da, repet, Beneyro mi s-a parut un bat excelent, genial chiar!
Asta pana acum o luna, cand stateam la poza cu o stiuca in brate si batul sprijinit de cot. O zbatere scurta si un poc a urmat. Lanseta dintr-o bucata a devenit din doua...
Care sunt datele problemei:
- MC Beneyro de casting, cu tragaci taiat
- s-a rupt oarecum de la mijloc (ce-i drept este ca partea de varf e ceva mai scurta decat partea cu manerul)
Am vreo sansa sa o transform intr-o lanseta din 2 bucati? Adica se gaseste cineva care sa imi faca lanseta ca fiind una din 2 bucati? Eventual si cu o mandrina schimbata si cele 2 inele de plecare inlocuite cu unele de spinning, usoare. Sau o arunc la gunoi?
Va multumesc mult, si astept ceva info pe PM daca se gasesc ceva raspunsuri.
Numai bine!
Am un Major Craft Beneyro de casting, o bucata. Ma lasasem de casting acum cativa ani si i-am taiat tragaciul - aceasta fiind unica modificare pe care i-am facut-o lansetei pentru a da cu ea la spinning. Si, cel putin pentru mine, ani buni a fost cea mai tare lanseta de spin, preponderent jigging, pe care am tinut-o in mana. Da, repet, Beneyro mi s-a parut un bat excelent, genial chiar!
Asta pana acum o luna, cand stateam la poza cu o stiuca in brate si batul sprijinit de cot. O zbatere scurta si un poc a urmat. Lanseta dintr-o bucata a devenit din doua...
Care sunt datele problemei:
- MC Beneyro de casting, cu tragaci taiat
- s-a rupt oarecum de la mijloc (ce-i drept este ca partea de varf e ceva mai scurta decat partea cu manerul)
Am vreo sansa sa o transform intr-o lanseta din 2 bucati? Adica se gaseste cineva care sa imi faca lanseta ca fiind una din 2 bucati? Eventual si cu o mandrina schimbata si cele 2 inele de plecare inlocuite cu unele de spinning, usoare. Sau o arunc la gunoi?
Va multumesc mult, si astept ceva info pe PM daca se gasesc ceva raspunsuri.
Numai bine!
Stie cineva daca se potriveste KDPS-ul de la Fuji pe o mandrina American Tackle AERO ... eventual marimea la KDPS? (mandrina AERO observ ca se fabrica pe o singura marime)
http://www.mudhole.com/Shop-Our-Catalog ... -Reel-Seat
http://www.mudhole.com/Shop-Our-Catalog ... ocking-Nut
http://www.mudhole.com/Shop-Our-Catalog ... -Reel-Seat
http://www.mudhole.com/Shop-Our-Catalog ... ocking-Nut
- semlecangheorghe
- veteran
care aveti sa-mi vindeti si mie niste ata de matisaj culoarea neagra? sau spuneti-mi de unde sa iau, am nevoie sa pun niste inele la o bologneza
- semlecangheorghe
- veteran
Cam greu cu ata de matisaj...numai daca te lipesti de vreunul care face comanda prin state..dar la o adica poti folosi si ata de prin comert de pe la noi..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
Nu putem lasa topicul asta sa moara...

Posesorii de vectori sint la serva...Dati-i oleaca ragaz lu'Tavi care acuma-i in framintari poetice..

Posesorii de vectori sint la serva...Dati-i oleaca ragaz lu'Tavi care acuma-i in framintari poetice..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
bre gigi cu servetelul ala de pe jos ai stricat bunatate de poza.....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
windingul e cumparat sau facut?
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez