semlecangheorghe scrie: smirgheluiesti din blanc,ca sa intre pina la capat,sai macar 80-90la suta ddin lungimea lui..Cum este
Dar,nu,el este foarte "obiectiv"si prezinta situatia descrisa mai sus de mine,dintr-un unghi defavorabil ,care sa arunce o lumina proasta asupra blancurilor mhx,st.croic,etc,sau mai exact a orice este altceva decit nfc....Informatia potrivit careia diametrul nu este respectat,este folosita pentru manipulare si pentru creearea impresiei ca detine adevarul absolut..La unii tine..,la mine nu,eu nu sint influentabil de catre jonglerii de astea..
1. poti aleza inelul, nu as pili blancul
2. tu chiar nu pricepi ca Cristi recomanda si monteaza si blancuri st. croix si mhx? Si nu poti pricepe ca are dreptul, ca si tine sa-i placa sau nu o marca sau alta? Si ca are dreptul sa fie subiectiv cand spune ca blancurile mhx sunt naspa si ca nfc sunt bune? Si ca are dreptul sa aiba propriul standard privind calitatea unui blanc sau a unei serii de blancuri? Aia nu isneamna ca se caca in gusturile tale, nici ca detine adevarul absolut, nici ca manipuleaza...si chiar daca crezi asta, afirmatii de genul asta nu au ce cauta pe un topic de lansete custom.
E totusi un topic tehnic, nu este despre parerea ta despre parerea altora... mie asa imi suna...
Si chiar daca ar fi adevarat ce spui, si daca Cristi ar arunca o lumina proasta peste blancurile promovate de concurenta, si ce daca? Fiecare isi face reclama cum poate si cum crede. Si concurenta are pacatele ei, nimeni nu-i perfect, lumea n-are decat sa aleaga si sa creada pe cine vrea.
Tu de fapt ce vrei sa faci aici? Pentru ce curge atata cerneala?
Sa ne arati ca MHX sunt de acelasi nivel cu nush care alt blanc? Pentru tine da pentru altii nu.
Ca pentru Cristi sc3 is prea rigide si pentru tine nu? e o poveste veche de cand lumea...
Ca Cristi e naspa? Asa, si?
Ca s-a **** in gusturile tale? Ok, ai zis asta de nush cate ori, am retinut cu totii, sa-i fie rusine, bad boy Cristi, sa la fie rusine tuturor care au indraznit sa faca asta, na.

Dar nu crezi ca ajunge?
Treci peste, las-o balta, ai scris destul pe temele astea, mai sunt si alte subiecte ce naiba...