Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
MuskMd
veteran
veteran

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de MuskMd » 04 Iul 2012, 09:46

Tavi scrie:Doru de jig? Mah, bag seama ca tu nu stii sa dai ceheste, ca daca ai stii nu ai avea asemenea frustrari si nostalgii cu jigu. :D
Ceheste e mai superior ca jigu, si asta o spun cu obiectivitate maxima. :mrgreen:
nu m-ai lamurit cu maneru...
Yes master. Recunosc: nu prea citesc ceheste :mrgreen: . Iar cu manerul e simplu : forma si dimensiunea....sa iti vina bine pe mana, indiferent ca e ud, murdar sau in doua cu zama de peste.....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 04 Iul 2012, 10:13

Cu cotele alea masurate da, asa o fi. Dar cand intr-un tabel cu parametrii unui blank gasesti "Tip size" sau "tip top size" te astepti ca un varf de marimea aia sa intre corect, indiferent de conicitati. dar asta probabil e o chestie care tine de precizia executiei blankului, care e apanajul unor bete din alta categorie de pret.
Unde vezi tu manipulare si conspiratii vadite pentru devierea clientului eu vad interpretari personale ale unor informatii pe care ti le transmite o lanseta si pe care fiecare le decodifica dupa propriile criterii - degeaba ceri obiectivitate...
Unde vezi tu ciraci chemati de Ene sa-i sustina cauza lui malefica, eu vad mai multe persoane care iti spun acelasi lucru: patinezi! Cu cat crezi tu ca i s-au umflat conturile lui Cristi ca face review-uri negative la vreun blank? cat de proaste crezi tu ca sunt in realitate blankurile pe care le prefera el... adica nu, blankurile spre care Ene de indruma, ca vacaru' ciurda? Pentru ca in subsidiar, prin acuzatii din astea de care te tii ca gaia matzu' ii mai faci pe unii din noi prosti patentati - realizezi? Pe mine m-ai terminat cand ai vazut interese absconse si cand Cristi a facut un review pozitiv unui blank MHX :lol: Hmmm! diabolic individu" hmmm! Sau poate chiar asta e impresia lui? :)

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 04 Iul 2012, 10:14

semlecangheorghe scrie: smirgheluiesti din blanc,ca sa intre pina la capat,sai macar 80-90la suta ddin lungimea lui..Cum este
Dar,nu,el este foarte "obiectiv"si prezinta situatia descrisa mai sus de mine,dintr-un unghi defavorabil ,care sa arunce o lumina proasta asupra blancurilor mhx,st.croic,etc,sau mai exact a orice este altceva decit nfc....Informatia potrivit careia diametrul nu este respectat,este folosita pentru manipulare si pentru creearea impresiei ca detine adevarul absolut..La unii tine..,la mine nu,eu nu sint influentabil de catre jonglerii de astea..
1. poti aleza inelul, nu as pili blancul
2. tu chiar nu pricepi ca Cristi recomanda si monteaza si blancuri st. croix si mhx? Si nu poti pricepe ca are dreptul, ca si tine sa-i placa sau nu o marca sau alta? Si ca are dreptul sa fie subiectiv cand spune ca blancurile mhx sunt naspa si ca nfc sunt bune? Si ca are dreptul sa aiba propriul standard privind calitatea unui blanc sau a unei serii de blancuri? Aia nu isneamna ca se caca in gusturile tale, nici ca detine adevarul absolut, nici ca manipuleaza...si chiar daca crezi asta, afirmatii de genul asta nu au ce cauta pe un topic de lansete custom. E totusi un topic tehnic, nu este despre parerea ta despre parerea altora... mie asa imi suna...
Si chiar daca ar fi adevarat ce spui, si daca Cristi ar arunca o lumina proasta peste blancurile promovate de concurenta, si ce daca? Fiecare isi face reclama cum poate si cum crede. Si concurenta are pacatele ei, nimeni nu-i perfect, lumea n-are decat sa aleaga si sa creada pe cine vrea.
Tu de fapt ce vrei sa faci aici? Pentru ce curge atata cerneala?
Sa ne arati ca MHX sunt de acelasi nivel cu nush care alt blanc? Pentru tine da pentru altii nu.
Ca pentru Cristi sc3 is prea rigide si pentru tine nu? e o poveste veche de cand lumea...
Ca Cristi e naspa? Asa, si?
Ca s-a **** in gusturile tale? Ok, ai zis asta de nush cate ori, am retinut cu totii, sa-i fie rusine, bad boy Cristi, sa la fie rusine tuturor care au indraznit sa faca asta, na. :D Dar nu crezi ca ajunge?
Treci peste, las-o balta, ai scris destul pe temele astea, mai sunt si alte subiecte ce naiba...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

peacok_bass
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de peacok_bass » 04 Iul 2012, 10:33

Acum nu ca-s tine partea cuiva, dar e interesant ca anumite persoane "titrate" si vad ca si sustinute, gasesc ca cea mai buna polemica este calea atacului personal, ba ca-i prea, ba ca n-a mancat sau dormit cat au facut asta altii in nush cati ani...
Cate despre dreptul de a fi subiectiv, nush ce sa zic, fiecare are dreptul sa fie, da' lucrurile astea miros nashpa si in afara topicului a altceva, ba uneori chiar put...
Oameni buni, mai cititi si voi altceva din ce mai scriu astia pe rodbuilding.org, nu de alta da nu ai cum sa nu observi ca al dreq de zice vreunul ca a fatat pisica lui nush cate lansete sau sa te faca prost ca ai alta parere...
This topic sucks! Parerea mea! :headbash:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 04 Iul 2012, 10:36

MuskMd scrie: Iar cu manerul e simplu : forma si dimensiunea....sa iti vina bine pe mana, indiferent ca e ud, murdar sau in doua cu zama de peste.....
Hmm... n-am avut senzatia pana acum ca vreun maner nu-mi vine bine sau ca unu imi vine mai bine ca altu.
Adica in afara de o oarecare potrivire cu clasa/lungimea lansetei, dar asta e o chestie basic zic io. Eventual forma aia ne-conica spre varf, nush cum ii zice ca n-am chef sa gugalesc, fullwels, halfwels, cigar draci laci...pare mai potrivita la clase mari dar cred ca ar mere si de-aia conica...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 04 Iul 2012, 10:51

peacok_bass scrie:...Oameni buni, mai cititi si voi altceva din ce mai scriu astia pe rodbuilding.org, nu de alta da nu ai cum sa nu observi ca al dreq de zice vreunul ca a fatat pisica lui nush cate lansete sau sa te faca prost ca ai alta parere...
This topic sucks! Parerea mea! :headbash:
Asa e! Dar ti-ai pus problema cam cat i-ar manca in c%r pe userii de acolo sa-si mai dea in stamba (nu ca pe-aici dar totusi) si daca n-o fac pe alte forumuri? ai citit regulamentul? Ai vazut lista sponsorilor? Ma crezi ca cu o parte din banii sponsorilor agreati e remunerat un cerber care sanctioneaza din fasa orice deviere? Deci ai dreptate dar vorbim despre altceva... In ce priveste parerea ta despre topicul asta... :respekt:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 04 Iul 2012, 10:56

Tavi nu pot decit sa fiu de acord cu tine in tot ceea ce ai scris..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 04 Iul 2012, 12:40

ramaneti va rog la subiect, lasati discutiile declansatoare de polemici sau offtopic, eg. "don't feed the trolls"!

merci

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 04 Iul 2012, 14:06

Cand este vorba de grosimea varfului . Daca e 4.5 sau 5 ....Nu e vorba despre 0,5 mm. unitatea de masura este , daca e sa convertim in mm 1= 0,0396 mm ... Rezulta, ca diferenta e 0,019mm intre un varf de 4.5 si unul de 5.

Mult sau putin, fiecare cum vrea sa interpreteze....
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 04 Iul 2012, 14:09

habar nu am... , dar de undeva mie imi zice 25,4 mm, ce naiba o fi aia ? :D

Scrie răspuns