Lanseta telescopica
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Lanseta telescopica
Ce lansete telescopice de spinn ati folosit si v-au facut o impresie buna , cat de cat pentru o telescopica ? Ma intereseaza de asemenea si ca lungimea ei stransa sa fie cat mai mica .
Re: Lanseta telescopica
Alea de la Shimano
am avut una de 2.10-3-15gr,belea de tot,am dat-o ca boul
acu caut si nu mai gasesc 

Dumnezeu a creat cerul si pamantul,restul e facut in China.
- stefanflorin
- veteran
Alcedo Traveller Jet mi s-au parut super. Bune la pret, fast, lucrate bine pt. niste lansete din gama asta, usurele si vin si in tub, iar materialul blancului e ok, carbonul mat acoperit cu un strat subtire de lac. E genul de lanseta care te poate insoti oriunde in concediu. La un moment dat ma batea gandul sa imi iau si eu una de 2.4, dar la cat de des merg in concediu... 

Urasc atarnatorii!
stefanflorin scrie:Alcedo Traveller Jet mi s-au parut super. Bune la pret, fast, lucrate bine pt. niste lansete din gama asta, usurele si vin si in tub, iar materialul blancului e ok, carbonul mat acoperit cu un strat subtire de lac. E genul de lanseta care te poate insoti oriunde in concediu. La un moment dat ma batea gandul sa imi iau si eu una de 2.4, dar la cat de des merg in concediu...

Interesanta , numai ca e din doua bucati , dupa cum se vede in poza , iar partea de varf , ca sa zic asa , e telescopica . Mai vedem , alte pareri ?
-
- veteran
Unde sau cine le comercializeaza ?Alcedo Traveller Jet mi s-au parut super
Ma poti ajuta cu un link sau informatie?
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!