Lanseta pentru jigging la salau

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 12 Oct 2010, 12:21

Si totusi...cu All Star Titanium nu mai pescuieste nimeni?

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 12 Oct 2010, 12:43

Ba da eu :P am doua lamsete custom de Horea Vlasin , care imi plac enorm, si la care nu renunt nici in ruptu capului....Apropo eu nu pescuiesc decat cu lansete dintr-o bucata si nu as renunta la asta niciodata.

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 12 Oct 2010, 12:47

Sigur snt cativa care le folosesc,dar nu ne spun noua:) am auzit numai lucruri bune despre blankurile de la all star,mai ales modelul titanium care e varful de gama al firmei....Lansete de cumparat nu am vazut,decat cateva,dar scurte,dintr'o bucata!

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 12 Oct 2010, 12:52

zander scrie:Ba da eu :P am doua lamsete custom de Horea Vlasin , care imi plac enorm, si la care nu renunt nici in ruptu capului....Apropo eu nu pescuiesc decat cu lansete dintr-o bucata si nu as renunta la asta niciodata.
Si eu am constatat ca betele All Star Titanium au un feeling aparte. Mi s-a parut cel mai bun bat de salau pe care am pus mana pana acum. Regret ca nu l-am luat atunci, intamplarea a facut sa pescuiesc cu un All Star Titanium la doua saptamani dupa ce mi-am luat Lamiglasul.

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 12 Oct 2010, 13:58

All Star Titanium nu se mai fabrica de accea sunt greu de gasit, dar si Lamiglass mie unul imi plac foarte mult si sunt foarte senzitive, nu cred ca ai facut o alegere gresita.Lansetele de la all star nu sunt chear asa de sensibile , dar nu sunt pretentioase, sunt practic indestructibile, si au o rezerva imensa de putere(sunt chear pe gustul meu), am avut acum cativa ani si un all astar american care l-am vandut si acum imi pare enorm de rau.

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 12 Oct 2010, 15:46

tito scrie:Si totusi...cu All Star Titanium nu mai pescuieste nimeni?
Cum sa nu. :D
Am un All Star Titanium 6'9" Inshore 1/16-1oz, 8-15lb, Fast, 1pcs de fabrica. Favorita mea... :wink:
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 13 Oct 2010, 00:35

@zander
Mie unul mi s-au parut extrem de senzitive, inspira o rezerva mare de putere si au acel ceva care te face sa ai senzatia ca lanseta e o prelungire a mainii.Lasa ca-mi revin cu finantele si voi intra si eu in clubul elitist al posesorilor de All Star Titanium.

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 13 Oct 2010, 06:04

Vezi numa' sa nu intri in ala etilist... :lol:
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 13 Oct 2010, 07:09

la noi intara cred ca primul , sau cu siguranta printre primii care au adus lansete All Star , si mai ales seria Titanium este Jean Scurtu, care din diferite motive nu mai activeaza pe acest forum, si care din ce informatii mai am eu mai trimite si acum din cand in cand cate o lanseta sau cateva blanckuri all star titanium pe la diferiti prieteni, asa ca fi cu ochii in patru :shock:

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 13 Oct 2010, 23:15

Daca are cineva un All Star Titanium de care e dispus sa se desparta, il rog sa-mi dea de stire...sunt interesat.

Scrie răspuns