lanseta pentru avat

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 10 Sep 2009, 19:52

Eu am powermesh-ul de 2,40...Il pescuiesc pe balti, la un vobler, oscilanta...Oscilanta merge chiar bine cu el, in sensul ca prinde stiuca :lol: Sincer ,nu mi se pare un bat de avat in curent. Si eu tot pe Mures pescuiesc ... Eu dau cu un 2,70 ( pe Mures) ,fast ,MH (20-40 g) . Recunosc ca mi-a intrat stiuca si mi-a scuipat lingura (tot pe Mures)...O fi de la PP? :roll: :lol:

Ps: nu prea ma joc pe Mures cu tot felul de "artificii"...Nu stii niciodata ce intra... :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Neamtul
veteran
veteran

Mesaj de Neamtul » 10 Sep 2009, 20:11

Dupa cateva ore de cautare cred ca am gasit o lanseta buna pentru avat(si ptr. stiuca)care sa fie de calitate si sa fie MH si Fast,->e vorba de Wild River 8,6ft 3/8-1,1/4oz.
Ce ziceti,ar fi ok pentru avat?Va trebui sa aman cateva saptamani cumpararea lansetei dar cred ca merita sa mai strang banuti.
Daca aveti careva o idee mai buna,spuneti! :)

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 10 Sep 2009, 20:14

Vezi ca adiwolf parca are una...Da-i un mp ca e baiat fain si iti spune.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 10 Sep 2009, 21:30

am dar varianta 1/2 - 2oz,heavy
am raspuns pe mp.

ms de apreciere zamfi :wink:

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 10 Sep 2009, 22:11

Neamtul scrie:Dupa cateva ore de cautare cred ca am gasit o lanseta buna pentru avat(si ptr. stiuca)care sa fie de calitate si sa fie MH si Fast,->e vorba de Wild River 8,6ft 3/8-1,1/4oz.
Ce ziceti,ar fi ok pentru avat?Va trebui sa aman cateva saptamani cumpararea lansetei dar cred ca merita sa mai strang banuti.
Daca aveti careva o idee mai buna,spuneti! :)
Am eu Wild River-ul in cauza. E o lanseta puternica si de nadejde. Merge la avat:
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=3762
Dar nu numai.
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=3778
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 10 Sep 2009, 22:21

d4md3od scrie:(...) acum folosesc un Lamiglas Certified Pro de 2,66m care arunca 7-17,5g ...
:D
Deci pana la urma ti-ai luat Certfied Pro-ul Magnum Taper!
Cum iti place? Seamana cu ceea ce-ti spusesem despre ea?
Pt. ca, din punctul meu de vedere, sunt lansete excelente... Rafinate, usoare si puternice...
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

Neamtul
veteran
veteran

Mesaj de Neamtul » 10 Sep 2009, 22:47

Va multumesc pentru raspunsuri baieti.M-am cam lamurit si m-am decis. :)
Acum trebuie sa vand ceva sa fac rost de bani. :lol:

Musti,frumoase capturi. 8) :wink:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 11 Sep 2009, 09:20

Musti scrie:Deci pana la urma ti-ai luat Certfied Pro-ul Magnum Taper!
Cum iti place? Seamana cu ceea ce-ti spusesem despre ea?
Pt. ca, din punctul meu de vedere, sunt lansete excelente... Rafinate, usoare si puternice...
da, pana la urma mi-am luat Certified Pro-ul ala si din putinele iesiri care le-am avut cu el pot sa zic ca este tot ceea ce mi-am dorit la un bat ...

adica, e sensibil pe varf si mi se pare destul de moale (perfect pentru voblere) dar imediat ce depaseste un anumit punct acolo devine un bat de nadejde pe care te poti baza in situatii critice ... nu degeaba e dat Magnum Taper si ca putere Medium Heavy. Cat despre usurinta, intr-adevar, este foarte usor, manerul e exact la lungimea la care mi-ar trebuii mie si imi pica in mana ca si turnat. Il consider pana acum cea mai buna investitie pe care am facut-o pana acum.

Inca nu sunt decis cu ce mulineta sa il incalt pentru ca am senzatia ca cea pe care o am nu e pe masura batului si parca imi micsora distanta de lansare (e ceva de 1500 si e cam mica). Am incercat si cu un Spro Red Arc de 400 :lol: dar asta din urma e mult prea mare mi se pare ... asa ca momentan sunt in cautarea unei molinete de 2500 sau poate cu un numar mai mare dar inca nu sunt decis. Mai rasfoiesc putin netul si ofertele si dupa aia ma hotarasc.

Merci Musti pe calea asta pentru informatiile pe care mi le-ai dat, mi-au fost de ajutor si totul a iesit exact cum ar trebui.

ps : lanseta am luat-o de spinning pana la urma si castingul il pastrez pentru altceva. :lol:

numai bine ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 11 Sep 2009, 16:06

de beastmasterul 2.70m hevy(20-50g) ce parere avetzi??? se comporta bine cu naluci mari de pana in 20gr in curentul de sub porti??

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 11 Sep 2009, 16:13

Da Edi, se comporta bine, eu il am pe ala de 2,40... :wink:

Scrie răspuns