Lanseta feeder, va rog sa ma lamuriti
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Lanseta feeder, va rog sa ma lamuriti
Spuneti-mi va rog daca varfurile unei lansete pentru feeder au vreun cod al culorilor. Mai exact cum diferentiez rigiditatea varfurilor (fara testul cu greutatea) ele find vopsite cu rosu, galben, verde?
Pentru exemplificare sa luam un ET Pawer feeder 150 de 3,9m.
Pentru exemplificare sa luam un ET Pawer feeder 150 de 3,9m.
Bucuresti
fa un test... ia toate varfurile cu o mana tinele cu inter degete la varful lor si lasale sa vezi cum se indoaie. care se indoaie cel ami tare e de 1 oz si restu ala din mijloc e de 2oz si ala care ramane mai intact e cel mai gros. 3 oz sau nush. dar la feederu shimano care il am scrie toate sunt de culoare rosie. la feederu spro e asa cum zici tu
asa ar trebui sa fie:
Galben - light
Verde - medium
Rosu - heavy
asa ar trebui sa fie:
Galben - light
Verde - medium
Rosu - heavy

- stefanflorin
- veteran
In afara de treaba cu testul tinand de varf toate varfurile nu vad de ce ar mai trebui sa fie alta modalitate, aia e cea mai simpla si eficienta metoda. Cod de culori general nu exista, de regula sunt trecute tc pe varfuri, scrie light, medium, heavy,etc. sau pe siteul producatorului sunt trecute codurile de culori la produsul respectiv cu testul de curbura specific fiecarei culori sau cum are drennan actiunea fiecarei varf(rapida, moderata, etc)+tc(0.5, .75, 1, 1.5, 2, 2.5oz, etc)+materialul din care e confectionat
fibra de sticla/carbon
fibra de sticla/carbon
Multumesc. Acum sunt lamurit.Sergiu1 scrie:fa un test... ia toate varfurile cu o mana tinele cu inter degete la varful lor si lasale sa vezi cum se indoaie. care se indoaie cel ami tare e de 1 oz si restu ala din mijloc e de 2oz si ala care ramane mai intact e cel mai gros. 3 oz sau nush. dar la feederu shimano care il am scrie toate sunt de culoare rosie. la feederu spro e asa cum zici tu
asa ar trebui sa fie:
Galben - light
Verde - medium
Rosu - heavy
Bucuresti