Lanseta de stiuca???

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 04 Feb 2008, 18:40

ForceMaster-ul l-am pescuit exclusiv cu multifilament. Iti garantez ca nu o sa ai probleme.

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 04 Feb 2008, 18:49

shootgun scrie:Banuiesc ca omul doreste sa se incadreze intr-un anumit buget....daca e sa vorbim despre toate lansetele de stiuca suprasolicitam serverul :lol: desigur, parerile pot fi obiective sau subiective...mie de exmplu imi place mult si folosesc cu placere SpeedMaster-ul si sunt "setat" pe Shimano...parerea mea :roll:
Si eu cred ca trebuie sa se incadreze intr-un buget anume,dar daca stai sa te gandesti ca diferentza de pretz nu este asa mare intre Speed Master si FE II,eu spun ca merita sa stranga un pic din falci pana ajunge la suma.
Aici nu e vorba de supralicitare/suprasolicitare ci doar de gasirea unui produs care are un raport f.bun calitate/pretz.
Eu sunt "setat" pe produse bune(si nu foarte scumpe !!) iar apropos de Shimano se aud vorbe in ultimul timp ca au inceput sa rasoleasca treaba(dau de lucru si la chinezi :wink: )
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 04 Feb 2008, 18:53

Eu pana la proba contrarie raman la parerea mea...si mie imi plac lucrurile bune si ieftine, dar din pacate nu prea am vazut asa ceva.... :roll:

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 04 Feb 2008, 19:02

shootgun scrie:Eu pana la proba contrarie raman la parerea mea...si mie imi plac lucrurile bune si ieftine, dar din pacate nu prea am vazut asa ceva.... :roll:
Din pacate "proba contrarie" te costa :!: :!: :!:
Si apropos de topic;vorbim de Force Master sau de Speed Master :?: :?: :?:
FE II este situata intre ele ca pretz :lol: :lol: :lol: Mai ieftina decat Speed si mai scumpa decat Force :wink:
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 04 Feb 2008, 19:14

Dar SpeedMasterul e mai bun... :cooler:

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 04 Feb 2008, 19:24

Domnule copcar esti setat pe Shimano doar din cauza acestui nume sau te multumeste batul ala!!!Ai mai incercat si alte bete in afara de Shimano???

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 04 Feb 2008, 19:39

cipic scrie:Domnule copcar esti setat pe Shimano doar din cauza acestui nume sau te multumeste batul ala!!!Ai mai incercat si alte bete in afara de Shimano???
Sunt foarte multumit de batul ala, iar in afara de Shimano, folosesc cu la fel de multa placere betele mele de ski... :roll:

RAFYYY91
veteran
veteran

Mesaj de RAFYYY91 » 04 Feb 2008, 19:40

Banuiesc ca omul doreste sa se incadreze intr-un anumit buget....

asta asa e,vreu sa ma incadrez in 150 lei.atata m-ar costa doar transportul daca as cumpara de pe cabelas :shock:

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 04 Feb 2008, 19:50

RAFYYY91 scrie:Banuiesc ca omul doreste sa se incadreze intr-un anumit buget....

asta asa e,vreu sa ma incadrez in 150 lei.atata m-ar costa doar transportul daca as cumpara de pe cabelas :shock:
Eu ti-am zis preturile produselor aduse acasa,cu tot cu comisionul aducatorului :wink:

tali
veteran
veteran

Mesaj de tali » 04 Feb 2008, 19:53

RAFYYY91 gogule i-ati tata maver esox de 2.10 sau 2.40m ca merita toti banii credema aia 100ron.Diferenta intre maver si shimano e ca shimano are cotoru cam lung si te incomodeaza si ceva lei in plus. :wink:

Scrie răspuns