astept raspunsuri de la cunoscatori.multumesc
lanseta de stiuca
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
lanseta de stiuca
ma puteti ajuta cu o lanseta foarte buna de stiuca (pretul pana in 2000 ron )

-
kleniacul
- veteran

Re: lanseta de stiuca
Lanseta de fibra de sticla Seeker 655,am dat cu rotative,mai rar,voblere,inclusiv Slidere de 7 cm,poppere,linguri,jig-uri,acopera tot ce vrei in gama 6-25 g.Poti incerca si alte fibre de sticla,nu stiu sa fie carbon mai potrivit,iar pretul este mult sub 2000 de ron.victor12 scrie:ma puteti ajuta cu o lanseta foarte buna de stiuca (pretul pana in 2000 ron )
-
kleniacul
- veteran

Eu asta consider ca este cea mai buna alegere pentru pescuitul normal la stiuca,adica folosind linguri de 6-15 g,jig-uri de la 5 la 15 g,cu silicoanele aferente,rotative,voblere gen Slidere 5-7 cm.Daca vrei sa dai cu Zalt-uri,unde poti sa dai cu 40-50-60 g,atunci treci pe Lamiglas G1000 de 2 oz sau Cormoran Thunderstick,sau lansete de cast.Dupa ce am gasit Seeker-ul,am doua,am luat dupa mine o singura lanseta,nu doua,mai putin cind folosesc Zalt.Am insa un amic a carui parere,referitoare la lanseta de stiuca , este ca o lanseta clasa 7-8 ,de musca,ar fi cea mai buna alegere.Partea proasta e ca are rezultate bune,asa ca am achizitionat o lanseta de clasa 7,mulineta, fir si am trecut la exercitii.Spor la alegere.
parerea mea e ca o lanseta de serie e ok si pentru stiuca nu trebuie o investitie foarte mare.ce te faci atunci cand vrei sa treci pe salau cu o lanseta fast unde pretentiile sunt mai mari si materialele mai scumpe...la cati bani ajungi atunci?
"I love not man the less, but Nature more"....lord George G.Byron