Lanseta de jigging
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Lanseta de jigging
vreau o lanseta specializata pentru salau la plastice moi,jigging...ma poate indruma cineva?....multumesc.
-
- veteran
eu nu cunosc decat un singur nume: ALL STAR TITANIUM! admit ca mai sunt si altele dar asta pentru mine e cel mai beton! acum depinde si ce jiguri folosesti. Eu am un all star titanium dintr'o bucata 7-17,5g si iti pot spune ca am dat pe dunare cu 21-28g fara probleme, este un bat foarte rezistent si foarte solid! dar din pacate nu'l prea mai gasesti
Depinde ce fel de lanseta vrei , si unde vrei sa o folosesti, eu personal le apreciez cel mai mult pe cele americane dintr-o bucata cu actiuni medium -fast si fast, St croix mie imi da o impresie foarte buna si aici ma refer la toata gama chear si la modelele cele mai ieftine.
Acum sunt pe piata foarte multe Firme care ofera lansete la preturi bune, trebuie sa te duci intr-un magazin de profil si sa simti lanseta sa vezi daca ti se potriveste, iar daca nu ai idee cu ce se mananca cauta o lanseta rapida .......si camasta se poate spune in cateva cuvinte.
Acum sunt pe piata foarte multe Firme care ofera lansete la preturi bune, trebuie sa te duci intr-un magazin de profil si sa simti lanseta sa vezi daca ti se potriveste, iar daca nu ai idee cu ce se mananca cauta o lanseta rapida .......si camasta se poate spune in cateva cuvinte.