Ma tin mulinetele mai mult decat s-ar crede ! Si nici nu le curat , din saratura direct in sertar , curat doar galetu din cand in cand .pikeman scrie:la ce pescuie SFul , o mulineta te poate tine si un lanseusau mai corect, un dril
Lanseta de calitate sau mulineta?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Pentru mine mulineta+lanseta reprezinta un ansamblu care trebuie sa ma faca sa ma simt bine!
Valoarea lor separata , calitatea lor, nu prea ma intereseaza atat timp cat combo-ul este pe "mana" mea ...Normal ca intotdeauna calitatea are pretul ei si de obicei te descurci bine cu scule de calitate .Insa cele mai mari satisfactii le-am avut cand am reusit sa prind peste folosind scule de ocazie si care mi se pareau total nepotrivite la momentul respectiv .Exista si astfel de situatii cand ajungi sa pescuiesti intr-un moment in care nu erai pregatit (gen concedii cu familia, excursii,etc) .
Si atentie ,prezenta pestelui este un factor decisiv pentru a putea aprecia calitatea unui combo!

Si atentie ,prezenta pestelui este un factor decisiv pentru a putea aprecia calitatea unui combo!

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Adevarat graiesti.Zamfi scrie:Pentru mine mulineta+lanseta reprezinta un ansamblu care trebuie sa ma faca sa ma simt bine!Valoarea lor separata , calitatea lor, nu prea ma intereseaza atat timp cat combo-ul este pe "mana" mea ...Normal ca intotdeauna calitatea are pretul ei si de obicei te descurci bine cu scule de calitate .Insa cele mai mari satisfactii le-am avut cand am reusit sa prind peste folosind scule de ocazie si care mi se pareau total nepotrivite la momentul respectiv .Exista si astfel de situatii cand ajungi sa pescuiesti intr-un moment in care nu erai pregatit (gen concedii cu familia, excursii,etc) .
Insa trebuie analizata si partea ailalta a problemei, cand din cauza uneltelor level-entry, disproportionate sau "de ocazie" cum zici tu, pierzi un peste mare sau foarte mare. Aia-i dureroasa rau, am patit si nu doresc la nimeni... spre exemplu un avat batran, cand sa-l scot din suvoi, batranul meu capricorn a inceput sa se dea peste cap, pana sa rezolv problema, s-a dezgatat fir-ar al dreacu!
Dark side it is.

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
poi da, dar daca ai avea giorsiere nu cred ca te-ar tine atatSF scrie:Ma tin mulinetele mai mult decat s-ar crede ! Si nici nu le curat , din saratura direct in sertar , curat doar galetu din cand in cand .pikeman scrie:la ce pescuie SFul , o mulineta te poate tine si un lanseusau mai corect, un dril

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
Draculetz,vezi ca avidul tau e H nu MH din cate tin eu minte!draculetz scrie:eu am un st croix avid AVS90MHF2 si o mlineta shimano catana de 2500
pot sa spun ca se potrivesc super bine
parerea mea eset ca batzul face diferentza
cum ar fi sa pescuiesti la jig cu batz "baracuda" de 100-150ron si o mulineta shimano stela? degeaba ai o mulineta varf de gama daca nu simtzi nimic in batz....
Caz tipic de ghinion Leba draga! Sigur ca ai dreptate si cand patesti asa ceva chiar nu-ti pica bine si te gandesti de ce dreaq nu ai facut update-ul mai demult ...Leba scrie:Adevarat graiesti.Zamfi scrie:Pentru mine mulineta+lanseta reprezinta un ansamblu care trebuie sa ma faca sa ma simt bine!Valoarea lor separata , calitatea lor, nu prea ma intereseaza atat timp cat combo-ul este pe "mana" mea ...Normal ca intotdeauna calitatea are pretul ei si de obicei te descurci bine cu scule de calitate .Insa cele mai mari satisfactii le-am avut cand am reusit sa prind peste folosind scule de ocazie si care mi se pareau total nepotrivite la momentul respectiv .Exista si astfel de situatii cand ajungi sa pescuiesti intr-un moment in care nu erai pregatit (gen concedii cu familia, excursii,etc) .
Insa trebuie analizata si partea ailalta a problemei, cand din cauza uneltelor level-entry, disproportionate sau "de ocazie" cum zici tu, pierzi un peste mare sau foarte mare. Aia-i dureroasa rau, am patit si nu doresc la nimeni... spre exemplu un avat batran, cand sa-l scot din suvoi, batranul meu capricorn a inceput sa se dea peste cap, pana sa rezolv problema, s-a dezgatat fir-ar al dreacu!
Dark side it is.
Dar...Dar iti imaginezi ce satisfactie aveai daca cu batranul capricorn (mie mi-au placut mulinetele alea) reuseai sa pui batranul avat pe mal ?
Erai ca in batranul si marea ce mai !

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Zamfi, mai bine o satisfactie mai mica si un caras la poza decat gandul ca "...da si daca-l scoteam!":)
Eu am o molinela de 250 USD pe o lanseta Baracuda Bass, combo cu care pescui taman la salau. Joarda costa fix 100 de lei.Si culmea, batul "simte" destul de bine.
Nu marca face neaparat diferenta..
si eu as fi tentat sa-ti spun ca acea catana nu face cinste avidului, dar daca tu esti multumit, totul e ok.
draculetz scrie:eu am un st croix avid AVS90MHF2 si o mlineta shimano catana de 2500
pot sa spun ca se potrivesc super bine
parerea mea eset ca batzul face diferentza
cum ar fi sa pescuiesti la jig cu batz "baracuda" de 100-150ron si o mulineta shimano stela? degeaba ai o mulineta varf de gama daca nu simtzi nimic in batz....
Eu am o molinela de 250 USD pe o lanseta Baracuda Bass, combo cu care pescui taman la salau. Joarda costa fix 100 de lei.Si culmea, batul "simte" destul de bine.

Nu marca face neaparat diferenta..

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team