Lanseta Daiwa PowerMersh

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi_
veteran
veteran

Lanseta Daiwa PowerMersh

Mesaj de Adi_ » 14 Aug 2006, 16:04

ce stiti de ea? cum vi se pare?
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 14 Aug 2006, 17:16

Adica Powermesh?
Au 2 linii: una pentru pescuitul stationar al somnului, mare grea si o linie de spin, Powermesh X de 6 picioare jumate dintr-o bucata, cu putere de aruncare 2, 3 oz., nu mai stiu exact. Numele Powermesh vine de la o tehnica speciala de ranforsare a blancului cu 12 fire impletite. Cred ca poti sa dai la somn linistit cu ele, daca asta era substratul intrebarii.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 15 Aug 2006, 08:45

da, PowerMersh am vrut sa scriu :oops:

ma refer la modelele pt. spinn, aduse de Arrow. In Timisoara am vazut un model de 2,10m, 10-35 gr, la "Paradisul Pescarilor". Mi se parea potrivita pt jig. Nu am de gand sa o cupar pe aia, pt ca vreau una de 2,70m, dar am vrut sa stiu ce parere au si altii despre aceste lansete, daca le cunosc.
oricum, ce am vazut acolo nu se potriveste cu nici un rezultat al cautarilor pe internet :?
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Scrie răspuns