Buna seara,
Tocmai mi-am achizitionat o pereche de waddersi de neopren si am o dilema.
La celalta pereche pe care o am (din material respirabil Dry-Plus), de cand a venit vremea rece, port o pereche de pantaloni de trening subtire pe dedesubt si nu am nici cea mai mica problema cu frigul.
Cand i-am probat pe cei de neopren in seara asta acasa(in chiloti si triocou) , temperatura mi s-a ridicat instantaneu la 7380 de grade Celsius.
Intrebarea este urmatoarea:
Pe vremea asta care-i afara (peste 0 grade) , voi purtati ceva pe sub waddersii de neoprena? Impotriva frigului, bineinteles ?
Izmene la neoprene
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
- juventinu88
- utilizator constant
oricum ar fi nu vei atinge nivelul de confort din waderii respirabili Andrei.
acele first layere vor imbunatati situatia, cum zice si Juve....dar ..
acuma depinde cum pescuiesti tu...
daca il vrei doar pt scurte traversari ale apei personal nu vad rostul waderilor d eneopren...
iar daca te bagi in apa
merge si cu aia respirabili
( plus un fleeche , doua pe dedesubt) ca teoretic in apa tot o sa ai 1-2-3 grade macar, fata de afara unde o sa fie minus x.....
acele first layere vor imbunatati situatia, cum zice si Juve....dar ..

acuma depinde cum pescuiesti tu...
daca il vrei doar pt scurte traversari ale apei personal nu vad rostul waderilor d eneopren...
iar daca te bagi in apa

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
-
- veteran
Prea tarziu sfatul
. Deja aseara ii primisem, iar wadersi respirabili pe care ii am eu sunt doar pana in talie. Era o promotie excelenta pe Cabelas , am zis ca sa-mi iau si unii pana sus, exista talia "stout", care e foarte rara si am zis ca uite asa o sa am unii respirabili si unii de neopren, dar si o varianta pana in talie si una pana sus.