Interferente Sonar GARMIN STRIKER 7SV

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori

makaveli
utilizator constant
utilizator constant
Mesaje: 114
Membru din: 22 Apr 2017, 16:18
Localitate: Toledo

Re: Interferente Sonar GARMIN STRIKER 7SV

Mesaj de makaveli » 02 Iul 2018, 20:22

semlecangheorghe scrie:Mie imi vine greu sa cred ca exista un grup de utilizatori de Lowrance care altceva nu au mai bun de facut decat sa stea pe facebook si sa isi spurce sonarele etaland public sumedenie de presupuse probleme ale acestora.. ei fiind chipurile posesori..

Eu am pescuit la clonc cu Huminbird cat si cu Lowrance. Prieteni de-ai mei au variante si mai ieftine si mai scumpe ale amandurora..Ce pot sa zic concret, fara sa ma pricep prea mult la detalii tehnice este urmatorul lucru..Cu Huminbird semnalul monturii se pierdea foarte repede, mai ales pe Mures unde sunt curenti turbionari mult mai puternici decat pe Dunare. Am avut caz cand pe Huminbird am vazut lovitura pestelui pe varful lansetei si la o secunda diferenta mi l-a aratat si sonarul, intrase in con din lateral, dar se pare Huminbird nu citeste bine decat centrul conului.Asta pe o apa de 5-6 metri. Recent, la Dunare leneveam in barca pe o apa de vreo 12 cu montrua undeva la 10 metri(Lowrance) , era chel de peste nu se ridicase nimic de vreo jumate de ora...deja priveam plictisit in jur pe mal, dupa barje,etc..si cand arunc un ochi pe sonar..drace..aveam un somn acolo si amicul meu striga ai grija..si imediat m-am trezit ca pleaca varful spre apa..Cu Lowrance se vad somnii chiar si pe lateralul conului, performanta care la Huminbird , mai greu..Despre Garmin nu stiu nimic dar despre Lowrance stiu ca am avut partide memorabile in care si-a demonstrat valoarea..nu contest ca are si hibe, nici nu zic ca e perfect, dar nici asa
Depinde mult de temperatura, curenți după cum bine zici, dacă e murdara apa...etc. Nu sunt comparabile doua sonare diferite pe doua ape atat de diferite.
Faci bine in a nu ma crede... dacă ai puțin habar de spaniola convinge-te singur. Fi atent la câte probleme au Lowrance și la câte au celelalte mărci.
Grupul se numește “ sondas de Pesca en español”.
O sa vezi ca e plin de lume cerand ajuntor pentru a configura sonarul...plus inca atâția ce se plâng ca ecranul rămâne in alb, nu mai funcționează bine după o actualizare, etc
Zander_Master

Avatar utilizator
semlecangheorghe
veteran
veteran
Mesaje: 9544
Membru din: 04 Mai 2009, 07:05
Localitate: Arad

Re: Interferente Sonar GARMIN STRIKER 7SV

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Iul 2018, 16:25

Referitor la configurarea sonarului , stiu ca sunt multi care decat sa se puna sa studieze cartea tehnica prefera sa intrebe asteptand mura-n gura, e mai simplu sa gandeasca altul.

Nu contest ca modelele noi au probleme, unele, cum la fel nu contest ca Garmin este un sonar bun..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns