heddon spook jr

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 20 Mai 2008, 20:34

cat de cat :P :lol: .....multumit o sa fiu cand o sa prind........ :lol: ........da is convins ca e multa lume pe forumu asta care are experienta in stilu asta de pescuit,da dintr-un motiv sau altu nu vrea sa povesteasca :)

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 20 Mai 2008, 21:06

adrignat scrie:cat de cat :P :lol: .....multumit o sa fiu cand o sa prind........ :lol: ........da is convins ca e multa lume pe forumu asta care are experienta in stilu asta de pescuit,da dintr-un motiv sau altu nu vrea sa povesteasca :)
Asa e. :twisted:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 21 Mai 2008, 02:17

adrignat scrie:da is convins ca e multa lume pe forumu asta care are experienta in stilu asta de pescuit,da dintr-un motiv sau altu nu vrea sa povesteasca :)
Cred ca au ceva cu tine :lol: .

Mai astia care bagati WTD , ia treceti si scrieti cite ceva , oricum o rasuflat pontu , nu mai are rost sa va ascundeti :lol: , pin toamna jumate de forum o sa bage WTD , nu fiti rai ca nu-i frumos , nici voi nu va-ti nascut cu walkeru legat de bat :) .

Deci Hedon JR . Am dat cu el de doua ori . Numai SW . Nu am luat nimic , nici atac sau urmarire . De ce !? , pentru ca am dat de doua ori :) . Ce-o fost in capu meu cind l-am luat , nu stiu :) , citeodata uit unde ma aflu :lol: :lol: . Lucreaza bine , nu ca ala mediu , da multumitor . Acuma ii in drum spre Romania , cadou impreuna cu un Sammy :) . Ala la care le-am trimis nu prea stie ce-s voblerele , sa-r putea sa le schimbe pe vreo rotativa ,mai ales daca le vede fara barbeta , deci mergeti la pescuit , poate va pricopsiti cu un Lucky sau macar cu Hedonu :lol:

Fir Intins!!!

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 21 Mai 2008, 08:31

de parca as fi cerut sa imi dea gratis vobleru asta! :lol: :lol: oricum o sa pescuiesc cu el........da eram pur si simplu curios..... :? no.....oricum.....mersi :wink:

gene3004
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gene3004 » 21 Mai 2008, 09:19

pentru mine e cel mai versatil vobler...si pana acum cel mai prinzator...;)

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 21 Mai 2008, 09:25

cred.........asta se lanseaza extrem de usor si precis,e foarte simplu sa il faci sa lucreze......e si unu din cele mai de succes stickbaituri in toata lumea.......deci toate ingredientele necesare unei reusite.......

Scrie răspuns