floating diver cu balans pe ridicare spre suprafata

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Mark Twain
utilizator constant
utilizator constant

floating diver cu balans pe ridicare spre suprafata

Mesaj de Mark Twain » 23 Oct 2008, 07:52

salve tuturor celor care-si fac voblere; pentru voi am o intrebare; vreau sa fac un floating diver care sa balanseze la urcarea in suprafata dupa recuperare; deocamdata floating si diver am facut, dar nu cred ca bate pe urcare - pondul din spatele casei mele are numai 1 m si nu-mi dau seama daca face lucrul asta; sunt multe variabile: forma corpului, grosimea voblerului, densitate material, forma barbetei, lestarea, forma lestarii etc
Deci, care e chichita pt ca voblerul sa balanseze pe urcare si sa nu urce fara bataie ? merci anticipat !

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 23 Oct 2008, 10:46

ar trebui sa aibe in corp pe dea latu un fel de rattlin care sa il dezechilibreze usor.....mi se pare k am vazut ce cauti tu la cozma...poate mi sa parut...dar stiu k am vazut undeva

cociuba.dalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cociuba.dalin » 23 Oct 2008, 11:37

au cred na nu ar trebui sa aibe nici un rattle, trebuie sa fie foarte floating din balsa, lestat jos, cam acelasi principiu ca si un rnr, dar nu cred ca merita efortul raportat la eficacitate.

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 23 Oct 2008, 11:42

Nu e mai simplu sa il cumperi ?
Uite aici ai exact ce cauti ! http://www.imakatsu.co.jp/products/pro_a039e.html

Mark Twain
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mark Twain » 23 Oct 2008, 12:14

interesanta propunere hellraiser; cred ca trebuie sa-i asiguri un dezechilibru; poate si cu niste camere false in x dai acelasi efect ! merita incercat
@ rosu.r
nu il voi cumpara ci il voi face eu pt ca e mult mai simplu decat sa comanzi si sa-l astepti 1-2 sapt;

Scrie răspuns