Float-tube
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Float-tube
salutare! am un fish4cat de un an si ceva. mi-am luat wadersi si bocanci de pe taimen. apoi o ancora. am inceput sa imi enervez toti pescarii de pe lacurile pe care la bat deoarece ajung peste tot unde ei nu ajung si chiar si prind. chiar ieri am luat o stiuca de aprox 1,5 kg. nu stau dupa nimeni nu depind de nimeni. am si un sonar cu care mai scanez. daca ai nevoie de info despre o tunare de bellyboat iti dau un link. in rest poate a fost cea mai tare alegere pe care ai facut-o. adrenalina vei avea din plin cand vei incepe sa prinzi!
fir intins!
fir intins!
Mi-ai inseninat dimineata cu vestile astea bune.
Mersi de info,astept sa-mi ajunga si apoi mai vb. 

salut! am gasit pe net una de 2,5kile pe care am legato cu un snur de la Praktiker. o gasesti pe net la vreo 60 ron cu tot cu transport. ii atasezi un clip ca la alpinism si gata treaba. nu te mai duce vantul. daca mai vreti si alte detalii va stau la dispozitie. fir intins!
Pentru lacuri sau baraje,avea Tudor o solutie din ce-mi amintesc.Plasa aia de cumparaturi din rafie,gen "Real" 

Nu cred ca e nevoie de 5kg! 
Imi puteti recomanda labe mai rezistente? Cele care au venit cu belly boat-ul au cedat in 2 locuri si mi-e ca in curand le pierd prin apa

Imi puteti recomanda labe mai rezistente? Cele care au venit cu belly boat-ul au cedat in 2 locuri si mi-e ca in curand le pierd prin apa
Indubitabil!
Tu vrei zahar in rezervor? Cum sa pedalez cu asa ceva?? Daca tot dau cu fire de 1400 grains, macar sa fac fibra si muschi si la picioare! 

Indubitabil!