FIR
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Imi aduc aminte ca se plingea cineva ca ar fi abraziv...Daca inelele de pe lanseta ta sint cu insertie de oxid de aluminiu sau SIC n-ai treaba..Mai fa niste noduri pe vreun ochet de vobler sau altceva cu diametru asemanator ...si trage mai virtos de el..vezi daca e multumitoare rezistenta sau se rupe ca papiota...N-are rost sa ajungi la locul faptei si sa ai surprize nasoale..
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
Ca nu e ca PP sau ca Surful sau Spiderwire asta e clar .
Dar este mult peste multe fire textile facute prin Europa (sau China
).
E cam la jumatatea clasamentului.
Si PP (din care am topit cam 4 role pana acum) cand se uzeaza retine apa si mizerie si devine abraziv. Firele slabe retin apa si mizerie inca de inceput plus fac peruci.
Dar este mult peste multe fire textile facute prin Europa (sau China

E cam la jumatatea clasamentului.
Si PP (din care am topit cam 4 role pana acum) cand se uzeaza retine apa si mizerie si devine abraziv. Firele slabe retin apa si mizerie inca de inceput plus fac peruci.
the angler is catching xxx, not by the lure
Dupa ce am folosit multi ani PP am zis sa incerc si altceva,asta datorita faptului ca nici PP nu mai e ce a fost odata,si mi-am luat si eu Ripcord(chiar 2 role,15,10lb)Ce am vazut la prima "pipaire"?: in primul rand sunt pamblica,nu-s rotunde in diametru,si un pic supradimensionate.Ca rezistenta par ok,urmeaza sa le testez pe apa sa vad daca se"uda"repeda si rezistenta la abraziune.In rest..la prima vedere nota 8 din 10! Asta si datorita pretului destul de scazut fata de alte fire scumpe pe care le-am incercat si de care am fost ff dezamagit.paulus scrie:pai in cazul inelelor sunt cum zici tu "Inele Fuji "O-ring" aluminum oxide" deci la capitolul asta stau bine zic eu .....Oricum pt inceput sper sa fie ok.. o sa imi iau si power p eventul il pun pe ceilalti tamburi. ms
Invata sa te descurci singur ! Cand vei avea o problema vor disparea toti !
Batman !
Daca nu-i nici un secret .
De care fire scumpe ai fost dezamagit?
Azi am dat la apa Ripcord-ul . La prima iesire , multumit . Curge prin inele mai bine parca decat PP. De 15 lb parca e ceva mai subtire decat PP , de aici si lanseul mai usor si mai lung . La rezistenta , nu stiu , parca a cedat ceva mai usor decat PP . Dar nu sunt sigur unde a cedat , cred ca la nod .
Asa in general , multumit . Tot datorita pretului mic .
A, si nu retine apa .
Dar sa-l vedem in timp , ca asa nici PP-ul nu retine de nou .
Daca nu-i nici un secret .
De care fire scumpe ai fost dezamagit?
Azi am dat la apa Ripcord-ul . La prima iesire , multumit . Curge prin inele mai bine parca decat PP. De 15 lb parca e ceva mai subtire decat PP , de aici si lanseul mai usor si mai lung . La rezistenta , nu stiu , parca a cedat ceva mai usor decat PP . Dar nu sunt sigur unde a cedat , cred ca la nod .
Asa in general , multumit . Tot datorita pretului mic .
A, si nu retine apa .
Dar sa-l vedem in timp , ca asa nici PP-ul nu retine de nou .