Fir spinning clean !

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 06 Mar 2010, 16:41

adiwolf scrie:eu am pescuit cu PLine, insa un forumist mi-a recomandat asta
http://www.totalfishing.ro/fir-monofila ... 277_25_521
am pescuit cu asta doi ani si am fost super incantat drept pt care si acuma tot cu asa ceva pescuiesc
Eu ii recomandasem P-line-ul si pt. culoare. A folosit verde inchis, poate vrea sa vada care-i diferenta cu un fir incolor, acoperit cu fluorocarbon.
Stroft ABR e excelent la rezistenta la nod si abraziune, dar putin cam sarmos sa-l foosesti ca linie principala. Eu il folosesc pe post de tippet la musca.
Bun si Smart Xline. Oleaca mai elastic decat P-line.
Nu stiu Escalibur-u'...
De fapt eu i-as recomanda un textil... :lol:
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

costin_s
veteran
veteran

Mesaj de costin_s » 06 Mar 2010, 18:55

eu tot fire trabucco folosesc la clean, dar le cam schimb intre ele, in sensul ca, as putea spune ca am folosit cam toata gama, icepand de la super cast si terminand cu trouter si alte balarii...
sunt in continuare foarte multumit de ele.
si din cand in cand mmai folosesc si maver tt. iarasi un fir bun, pe care il recomand cu placere.

10kok
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de 10kok » 06 Mar 2010, 19:41

Asa e Musti. Cred ca o sa iau unul incolor dintre cele pe care mi le-ati recomandat voi, sa vad ce gasesc .....
Cu textil n-am dat pana acum, sper sa reusesc cat mai curand sa-mi iau un bat cam de 10-30g (acum am o catana de 2-10g, 2,40) pe care ma gandesc sa pun textil, asa ca ia recomanda-mi si-un textil :D !
:respekt:

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 06 Mar 2010, 20:00

Am avut demult Silver Thread Excalibur de 4 lb pe o mulineta mica....L-am luat pentru ca citisem ceva teste de abraziune intr-o revista romaneasca si a iesit de departe pe primul loc...Foarte bun fir ..
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

evin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de evin » 06 Mar 2010, 20:47

P-line este foarte bun, Silver Thread f bun, cu machinegun nu am dat ca nu mi s-a parut destul de mladios.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 06 Mar 2010, 23:33

evin scrie:P-line este foarte bun, Silver Thread f bun, cu machinegun nu am dat ca nu mi s-a parut destul de mladios.
PLine flurocarbon am si l-am pescuit suficient de mult ca sa il folosesc doar ca leder si nu ca linie principala, pur si simplu mi se pare ca nu e facut pt linie principala, prea sarmos pt gustul meu.
http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... =cat600394

http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... 00394&rid=

altfel sta treaba daca vorbim de P Line CX Premium, un mono foarte maleabil cu memorie scazuta si destul de rezistent, deci pt mine un mono excelent.

http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... 00392&rid=

cu Silver Thread nu am pescuit, deci nu pot vorbi despre el.
cu MachineGuncast, am pescuit si pescuiesc in continuare, considerand ca impreuna cu PLine CX Premium este firul care imi satisface toate cerintele - in orice caz, nu pot spune despre el ca nu este mladios, ba din contra.
atentie, vorbim de fire de 4-6lb.

payti
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de payti » 07 Mar 2010, 07:55

sufix elite

adrian25
senior
senior

Mesaj de adrian25 » 07 Mar 2010, 08:54

stroft ABR sau GTM
NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 07 Mar 2010, 23:28

adiwolf scrie: PLine flurocarbon am si l-am pescuit suficient de mult ca sa il folosesc doar ca leder si nu ca linie principala, pur si simplu mi se pare ca nu e facut pt linie principala, prea sarmos pt gustul meu.

[...]

altfel sta treaba daca vorbim de P Line CX Premium, un mono foarte maleabil cu memorie scazuta si destul de rezistent, deci pt mine un mono excelent.
Pai eu ce zisei? :D
P-line Floroclear (nu Florocarbon!!!) sau CX Premium. Amandoua foarte bune ca linie principala. Floroclear are doar un invelis extern de fluorocarbon, la fel ca si CX-ul si e un mono suficient de matasos.
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 07 Mar 2010, 23:44

http://www.p-line.com/product_detail.php?id=94 Asta-l am acum si e cel mai bun mono cu care am dat vreodata...Foarte moale,intindere mica si suprafata alunecoasa rau.
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

Scrie răspuns