exist !
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Re: exist !
mah....ce oameni 

Aualeuuuuuuu cum e si asta

Mai, oameni buni.....hai s-o lasam asa...cu ce avem

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
de aici rezulta ca Daiwa = Shimano x 2 

Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !
Asta a fost prima mea mulineta de spinning : dupa 6 luni a iesit puful din eanasolu scrie:http://www.youtube.com/watch?v=jpuIkvb0Iqg
Da'ce se-nvarte si asta!Are si tambur de rezerva!

Rezulta ca Daiwa iti ia de 2 ori banii pe o mulinetagrecu scrie:de aici rezulta ca Daiwa = Shimano x 2

www.pentrupescuit.ro
Am vazut noua Stella la un magazin din Timisoara la vre-o 2500lei. M-am jucat cu ea ceva timp, m-am uitat la ea si....nu inteleg cum poti sa dai 2500lei pe mulineta asta.
Hai, poate 1500lei maxim. Am avut un TP JDM din 2009 si sincer nu pare sa fie o diferenta foarte mare. Diferente exista dar nu cred ca se justifica diferenta de pret.
Decat o Stella de 2500lei mai bine 25 de Okume de 100lei care si daca le schimb anual, toate la un loc tot ma tin de 3 ori mai mult decat o Stella.
@IlieNeamt
Am de vre-o 3 ani o Okuma Aquios 30 care merge brici si acum. Nu inteleg cum poti sa distrugi un Avenger in 6 luni.
Ce bine ca mi-a trecut boala asta de a cumpara mulinete de sute de dolari. Mulinetele mele urmatoare vor fi Avenger B si Safina Pro care impreuna costa 200lei. Ce produce Shimano in banii astia ? Nu numai la Daiwa raportul calitate/pret e prost, au inceput si cei de la Shimano sa exagereze.
Da, intr-adevar, noul Exist e bestial dar la ce pret are.....

Decat o Stella de 2500lei mai bine 25 de Okume de 100lei care si daca le schimb anual, toate la un loc tot ma tin de 3 ori mai mult decat o Stella.
@IlieNeamt
Am de vre-o 3 ani o Okuma Aquios 30 care merge brici si acum. Nu inteleg cum poti sa distrugi un Avenger in 6 luni.

Ce bine ca mi-a trecut boala asta de a cumpara mulinete de sute de dolari. Mulinetele mele urmatoare vor fi Avenger B si Safina Pro care impreuna costa 200lei. Ce produce Shimano in banii astia ? Nu numai la Daiwa raportul calitate/pret e prost, au inceput si cei de la Shimano sa exagereze.
Da, intr-adevar, noul Exist e bestial dar la ce pret are.....
Asta a fost prima mea mulineta de spinning : dupa 6 luni a iesit puful din eaIlieNeamt scrie:nasolu scrie:http://www.youtube.com/watch?v=jpuIkvb0Iqg

Esti sigur?Nu te cred!
pe mine nici 6 luni nu m-a tinut .... dupa cateva partide a inceput sa caraie ... am desfacut-o si surpriza roata dintata se freca de plasticul din lateral... cam asa sunt avengerurilenasolu scrie:Asta a fost prima mea mulineta de spinning : dupa 6 luni a iesit puful din eaIlieNeamt scrie:nasolu scrie:http://www.youtube.com/watch?v=jpuIkvb0Iqg
![]()
Esti sigur?Nu te cred!
Neamtule asta inseamna ca daca iti permiti un mercedes mai bine iti iei 10 dacii ca o sa te tine mai mult hai sa fim seriosi 

Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !